Erkan Petekkaya 'Öyle bir geçer zaman ki' dizisini neden bıraktığını açıkladı...

'Öyle bir geçer zaman ki' dizisinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya, diziden neden ayrıldığını açıkladı.

Ali Kaptan rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Beyaz TV'de yayınlanan 'Kenan Erçetingöz'le yüz yüze' programına konuk oldu. Petekkaya, herkesin merak ettiği o soruya cevap verdi.

Kenan Erçetingöz'ün sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, yıldızının parlamasına neden olan 'Öyle bir geçer zaman ki' dizisinden neden ayrıldığını açıkladı.

Petekkaya 'Niye bu reytingleri, şöhreti bırakıp Adana'ya gitmeye gerek duydun?' Sorusuna, Ben "Öyle bir geçer zaman ki' dizisinde herşeyi oynadım. Artık orada misyonum doldu. Bir de yaşamımı küçültmek istedim. Adana'yı çok seviyorum. Daha önce Adana'da Beyaz Gelincik dizisini çekmiştim. Adana çok güzel bir şehir. Adanayı çok seviyorum. Adana Türkiye'de yaşayabileceğim şehirlerden bir tanesi. Adana'da Küçük bir hayat var. Ben de hayatımı biraz küçültüyüm istedim. Trafik sorunu yok, çalışma şartları daha kolay. İstanbul'da bir mekandan bir mekana 3 saatte gidiyorsunuz bu durumda işler de ağırlaşıyor. İstanbul'da hergün böyle olunca fazladan iki gün çalışıyorsunuz. Artık biraz çocuğuma vakit ayırmak istedim. Adana'da üç dört gün çalışacağım onun dışında çocuğumla, kendimle ilgileneceğim. Çünkü burada iki sene çok yoruldum. Her gece bir davete gittim. Aileme çocuğuma vakit ayıramadım" cevabını verdi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN