Estetikli Avşar'a twitter'da hayranları tepki gösterdi

49. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu yılki jüri başkanı Hülya Avşar; yeni sezon öncesi yüzüne dolgu maddesi enjekte ettirince hayranlarının tepkisini çekti

Hülya Avşar da zamana yenildi! Bu yılki Antalya Film Festivali'nde jüri başkanlığı yapmaya hazırlanan, 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında jüri üyesi olarak hayranlarının karşısına çıkan Hülya Avşar da estetikçilere teslim oldu. Bugüne kadar estetiksiz olduğunu her fırsatta dile getiren ve bununla övünen Avşar; dinç ve canlı bir yüzle ekrana çıkmak için yanaklarına dolgu maddesi enjekte ettirdi. Yeni imajıyla ilk kez 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında görücüye çıkan sanatçının bu görüntüsünü hayranları eleştirdi.

'BİZİMLE DEĞİLSİN HÜLYA '
Twitter'da bazı hayranları ünlü oyuncunun eskisinden daha kötü göründüğünü savunurken, bir kısmı da 'Estetiğe gerek yoktu ' dedi. İşte o yorumlar:
Kutlu56: Hülya Avşar'ın dolguları çok basit olmuş. Daha yorgun ve yaşlı görünüyor.
Mesila9: Estetik yaptırmamıştır ama yaptırdıysa o da bu halini görünce memnun olmamıştır. Yüzüne bir şey yapma Hülya!
Rızabeslim: Hülya Avşar'a ne olmuş böyle. Aman Tanrım, hayır. Neden ki? Hiç olmamış!
Benisevrumuz: Yok artık Hülya! Bizimle değilsin, çünkü olmamış o dolgular yanaklara.
Ayşegüllü: Hülya Avşar sanırım bu müdahaleyle bir zamanlar can düşmanı olduğu Bülent Ersoy yolunda ilerlemek istiyor. Olmamış Hülya!
Twittcan: Hülya sen zaten güzelsin daha yaşlılık sürecine girmedin ki... Niye bu telaş? Biz seni kır saçlarınla, yüzünde kırışıklıklarla seviyoruz.
Cancanmeloş: Yıllar ona da acımasız davranacak tabii ama bu kadar basit dolgu maddesiyle de değil. Acil düzeltsin ya da doktorunu değiştirsin.
Katemame: Güzel mi, değil mi anlayamadım. Bence hiç gerek yok.
Türkkcan: Erol Köse görmesin dolgularını Hülya, vallahi cihan-ı âlem duyar bunu.