'Yaptığım şeyin cezasını hala çekiyorum'

Ünlü sanatçı Deniz Seki, Beyaz TV'deki Yüzyüze programında samimi açıklamalarda bulundu. Uyuşturucudan başı oldukça ağrıyan hatta hapis yatan Seki, yaptığı şeyin cezasını hala çektiğini ifade ederek, "Kötü alışkanlıklar çeresizliğin sonucudur" dedi ve gözleri doldu.

Ünlü sanatçı Deniz Seki, Beyaz TV'deki Yüzyüze programında samimi açıklamalarda bulundu. Uyuşturucudan başı oldukça ağrıyan hatta hapis yatan Seki, yaptığı şeyin cezasını hala çektiğini ifade ederek, 'Kötü alışkanlıklar çeresizliğin sonucudur ' dedi ve gözleri doldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüzyüze programına konuk olan ünlü sanatçı Deniz Seki, yaşadığı zor günlerin ardından hayatında nelerin değiştiğini anlattı.

Hayatla daha çok yüzleştiğini söyleyen Seki, 'Daha kıymet bilerek yaşıyorum. Geçmişimi sorguluyorum bir taraftan, bir sürü şey var ama aslında bunun cevabını şu anda değil bir süre sonra verebilirim. Çünkü şu anda yargı süreci devam ediyor. Benim olayım daha bitmedi. Bu yüzden bu dava kapandığı zaman duygularımı söyleyebilirim ' dedi.

'YARGILAMA SÜRECİ BİTTİĞİNDE KONUŞACAĞIM '


'Gerçekten çok zor bir ceza çektim ve hala da çekiyorum ' diyen şarkıcı, 'Çünkü yargı süreci hala devam ediyor. O yüzden daha fazla bu konuyla ilgili duygularımı dile getirmek isteği, içinde değilim. Ancak bu konu kapandığı zaman açık ve net fikirlerimi söyleyebilirim ' şeklinde konuştu.

Seki'nin 'Ama Allah'a şükür üretimimi hiç bir şey durdurmuyor ' sözü üzerine Kenan Erçetingöz, 'Sen çok duygusal bir kadınsın, şarkılarından da belli. Otur otur ağla ' dedi ve Seki'nin gözleri doldu.

'KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR ÇARESİZLİĞİN SONUCUDUR '

'Hiç kimse kötü alışkanlığı keyfiten yapmaz, mutlaka çaresizliğin içine düşmüştür. Kötü bir şeye sarılmıştır. Bir kireç kuyusuna düşmüştür. İçinden çıkamayacak durumdadır. Etrafında kirli insanlar vardır, yanlış insanlar vardır ' ifadelerini kullanan Seki, 'Konuşmak istediğim çok şey var ama şu an doğru bir zaman değil ' dedi.

'AİLELER ÇOCUKLARIYLA İLGİLENSİNLER '

Seki, Beyaz TV ekranlarından ailelere şöyle mesaj verdi:

'Aileler kesinlikle çocuklarıyla ilgilensinler. Görüştüğü arkadaşlarına çok dikkat etsinler. Gözleri çocuklarının üzerinde olsun. Onları sevsinler, öpsünler, sonra üzülmesinler. '

Bu sözler üzerine, 'Neyse ağlatmayalım seni ' diyen Erçetingöz'e Seki, 'Yok o modda değilim. Çok ağladım. Hepimzin hayatında iyi, kötü günler olur. Önemli olan bundan ne öğrendiğimiz ' karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE