Rıza'nın Başı Dertte

“Yalan Dünya” yeni sezona bomba gibi başlıyor. Hikâyeye Nurhayat’ın yurtdışında yaşayan abisi Bünyamin de dâhil oluyor. Okan Çabalar’ın canlandıracağı karakter, Rıza’nın korkulu rüyası olacak!

Kanal D 'nin izlenme rekorları kıran dizisi “Yalan Dünya”, kahkahalarla dolu 24 'üncü bölümüyle yeni sezonu açmaya hazırlanıyor. Gülse Birsel 'in imzasını taşıyan dizide tatil Sona eriyor, her biri farklı yerlere giden karakterler bir bir İstanbul 'a dönüyor. Yeni yayın döneminin en büyük sürprizi ise Okan Çabalar. Son dönemde “İnsanlar Alemi” programındaki performansıyla adından söz ettiren oyuncu, yeni bölümlerde Nurhayat 'ın abisi Bünyamin 'i canlandıracak. Rıza 'yla evlenme hayalleri kuran ve Sonunda gelinlik giyen Nurhayat, bir kez daha hüsrana uğrayacak. Yardımına, Floransa 'da yaşayan ve mimar olan abisi Bünyamin koşacak. Bu sürpriz misafir, Rıza 'nın korkulu rüyası olacak.

Gülse Birsel, oyunculuğunu çok beğendiği Okan Çabalar 'ı “Yalan Dünya” ekibine dahil etmek istiyordu, ancak geçtiğimiz sezon genç oyuncuya uygun bir rol yoktu. Çabalar 'ın bir yıl beklediği ve uğruna yapımcılardan aldığı tüm teklifleri reddettiği o rol, yeni sezonda ortaya çıktı. Birsel, hikâyeye Nurhayat 'ın abisini de ekledi. Çabalar 'ın ekibe katılması, Nurhayat 'ı oynayan Gupse Özay 'ı da sevindirdi. Özay, ünlü oyuncuyla gerçek hayatta da abi-kardeş gibi olduklarını ve ona “Abim” diye hitap ettiğini söyledi.

Sevgilisiyle aynı dizide

Okan Çabalar, “İnsanlar Alemi”nin ardından “Yalan Dünya” dizisinde de sevgilisi İrem Sak 'la birlikte rol alacak.