Memati Twitter'dan Sevenlerine Veda Etti!

Kurtlar Vadisi'nde Memati'yi canlandıran Gürkan Uygun, diziden ayrıldıktan sonra Twitter'dan mesaj yayınladı

elevizyon tarihinin efsane yapımı 'Kurtlar Vadisi Pusu', 10. sezonunun ilk bölümüyle önceki akşam atv ekranlarındaydı. Dizi sezona Memati'nin cenazesiyle başladı. Gözyaşları içerisinde can yoldaşı Memati'yi toprağa veren Polat, intikam yemini etti. Memati'nin ölümü Twitter'da fırtınalar estirdi. 'Kurtlar Vadisi' ise hayranlarının düşüncelerini paylaştığı '#memati' hashtag'i, 'trending topic' listesine girerek, günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

MEMATİ'DEN MESAJ

Özellikle, Polat'ın Memati'nin cenazesini yıkadığı sahneler milyonları gözyaşına boğdu. Memati karakterine hayat veren Gürkan Uygun, önceki gece yayınlanan bölümün ardından Twitter'da bir mesaj yayınladı. Uygun, sayfasına 'Hayatımın akışını değiştiren 'Kurtlar Vadisi' serüveninde, en başından en sonuna kadar, üzerimde emeği olan herkese sonsuz teşekkürler ' diye yazdı.

KUBAT TÜRKÜ SÖYLEDİ

Polat Alemdar, can dostu Memati'yi kendi elleriyle toprağa verirken, Kubat'ın seslendirdiği 'Al Ömrümü' türküsü ekran karşısındaki milyonları ağlattı.
Dikkat! Bu yöntemle ingilizceyi ana diliniz gibi konuşabileceğiniz aklınıza gelir mi?
Konut kredisi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Söz ve müziği Cevdet Bağca'ya ait olan türkü, Gökhan Kırdar'ın düzenlemesi, İsmail Denkler'in bağlaması eşliğinde ve Kubat'ın yorumlamasıyla 'Kurtlar Vadisi'nde yer aldı.