Bade Reina'da Gözyaşlarına Boğuldu

Yeni sezondaki ilk bölümü önceki akşam ekrana gelen "Kuzey Güney" dizisinin oyuncuları Bade İşcil, Hale Soygazi, Buğra Gülsoy ve arkadaşları Reina'da kutlama yaptı.

Gecenin ilerleyen saatlerine doğru mekandaki eğlenceye Rıza Kocaoğlu da katıldı. Dizinin Son bölümünde ölen oyuncuyu gören Bade İşcil alkolün de verdiği etkiyle gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşlarının teskin etmeye çalıştığı oyuncu, çareyi mekanı terk etmekte buldu. Mekan çıkışı gazetecilerin olduğunu öğrenen İşcil kendisini toparladıktan Sonra Hale Soygazi ile evlerinin yolunu tuttu. Çıkışta mekanda ağladığını kabul eden İşcil, yeni sezonda yer almayacağı ortaya çıkan Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı sahne nedeniyle ağladığını söyledi.

GERÇEK SonRADAN ORTAYA ÇIKTI

Bade İşcil'in aslında Burcu Kara'dan geçen ay boşanan ve bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Buğra Gülsoy, mekana bir kadınla el ele geldiği ağladığı da iddia edildi. İddiaya göre Gülsoy, yanındaki el ele eğlendiği genç kızı arkadaşları ile tanıştırdı. Bir anda masada soğuk rüzgarlar eserken Bade İşçil kızarak ağlama krizine girdi.

Masadaki bütün arkadaşları Bade İşçil'i sakinleştirmeye çalışırken güzel oyuncunun Buğra Gülsoy'u gösterip bağırıp çağırması dikkatlerden kaçmadı. Buğra Gülsoy gecenin Sonuna kadar yanındaki yanındaki kadınla eğlenirken, Bade İşcil gözyaşları silip evinin yolunu tuttu. Buğra Gülsoy gecenin Sonunda görüntülenmemek için tekne ile evinin yolunu tuttu