Önce kendi kendiyle program yaptı, sonra inek sağdı

Ünlü sunucu Saba Tümer'in reyting yarışı başladı. Bu sezonun ilk programını gerçekleştiren Tümer programında yaptıklarıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

Ünlü sunucu Saba Tümer'in reyting yarışı başladı. Bu sezonun ilk programını gerçekleştiren Tümer programında yaptıklarıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

Kahkahalarıyla ünlü olan sunucu Saba Tümer yeni yayın dönemine başladı. SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümerle Bugün programının açılışını bugün yapan Tümer, şimdiden reyting yarışına başladı.

Önce kendi kendini stüdyoya çağıran ve kendisiyle röportaj yapan Tümer, daha sonra geziye gittiği Karadeniz'de inek sağdığı görüntülerin tanıtımını yaptı.

Saba Tümer sosyal medyada alay konusu oldu


Geçtiğimiz sezon reyting uğruna programında pek çok şey yapan Tümer, bu yaptıklarıyla sosyal medyada alay konusu oldu. BEYAZ GAZETE

İşte Saba Tümer için twitter'da yapılan yorumlar:

@nrglklc : Zavalli Saba Tümer :(gülmekten baska bi vasfı olmadıgı icin kimse programina cagirmio dye kndi kndini davet etmis,kndi egosunu tatmin edio:(

@tambirleydi : saba tümer en sonunda kendisinden bahsetmek yerine kendi kendini konuk etmiş. tüm sezon böyle devam edebilirdi, boşuna konukları yormasınlar

@tgyergn1 : Zaten bi tane Saba Tümer yetiyodu Allahım 2.yi niye yolladın ?

@siyahdelisi : Saba Tümer şizofren dedim dedim de inanmadınız bakın ne oldu şimdi.

@mujganyirik : Bize de o kadar Para verseler bizde Saba Tümer gibi Kahkaha atabiliriz pardon Anırabiliriz.

@haybebegim :  Saba Tümer anıra anıra güldükçe ağzının ortasına kürekle vurmak istiyorum. Bi bayan böyle gülmemeli

@BurakhanUygan : Saba Tümer yayına kendi kendini çağırdı ve şuan kendiyle sohbet ediyor. ShowTV televizyonculuk başarısı sanıyo da, daha salakça olamazdı.

@Beste_Akcil : eylül geldi iyi hoş da bu tv dizileri programları hep yeniden başladı ıyk yani. al işte saba tümer yine ekranda ne lüzumsuzdur bu kadın !

@BlackFreud : Allah'ını seven Saba Tümer'in üzerine beyin, mizah falan atsın.

@kocdero : Saba Tümer bir gün gülerken sı.acak diye çok korkuyorum.

@nilatl : Saba Tümer'in program başında yaptığı neydi öyle karşısında Saba Tümer konuk olmuş. Saçmalık yaa.

@Smyyulbe : Lütfen çocuklara televizyon izletmeyin.Sonra Saba Tümer in gülüşünü benimseyip ilerde koca bulamama riskine giriyorlar.

@EMRYDN7 : Saba Tümer kahkaha'mı atıyor yoksa anırıyor mu?