Akalın’ın Range’ine Suç Duyurusu

Eski ortağı, Okan Kurt hakkında eşi Demet Akalın tarafından kullanılan son model Range Rover marka aracı gasp ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Popçu Demet Akalın 'ın eşi Okan Kurt ve babası hakkında savcılığa ilginç bir şikayet yapıldı. Kurt 'un eski iş ortağı Osman Görgülü, şirketi adına kayıtlı ve Demet Akalın 'ın kullanımına sunulan lüks Range Rover hakkında gasp suçlamasıyla savcılığa başvurdu.

ORTAĞI İLE BOZUŞTU
Demet Akalın 'ın çiçeği burnunda eşi Okan Kurt iş ortağı Osman Görgülü ile çeşitli konularda anlaşmazlığa düşünce ortaklık da bozuldu. Görgülü Okan Kurt 'un yanı sıra yakın akrabaları Abdi ve Reşit Kurt hakkında dolandırıcılık ve emniyeti suistimal iddiaları ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde ilginç bir de gasp iddiasına yer verildi.

'RANGE ROVERA EL KOYDUK '
Osman Görgülü, ortak oldukları dönemde Okan Kurt tarafından çok beğendiği için Demet Akalın 'ın kullanımına sunulan kardeşinin yetkilisi olduğu şirketi üzerine kayıtlı 2011 model 34 ZG 6552 plaka nolu Range Rover marka aracın iade edilmesini istediğini Okan Kurt ise buna karşılık ' 'Senden Alacağımız var. Arabanı sana vermeyiz, el koyduk. Bizim oldu ' ' diye karşılık verdiğini kaydetti.