Asena: Pascal'la Aşk Yaşadım

Asena'dan çok özel açıklamalar..

1995'li yılların başlarında sahnelere öyle bir dansöz girmişti ki, herkes 'kim bu kız' dedi. Topaloğlu'nun keşfettiği Asena, titriyor ve titretiyordu ortalığı. Sahnelerde ünlenince yolu bu kez Tatlıses ile kesişti. Büyük aşk, başına 'Büyük olaylar ve ambargolar ' getirdi. İşte o Asena, '2012'de yeniden doğdum ' diyor...

'Benzemez Kimse Sana' adlı yarışma programında kılıktan kılığa bürünen, daha önce de 'Buzda Dans'tan 'Survivor'a kadar değişik yarışmalara katılan Asena, Güneş gazetesinden Nurettin Soydan, Vehbi Dinçcan ve Şahin Büyükkaya'nın sorularını yanıtladı.

'İbrahim Tatlıses benden çok şey götürdü ' diyen Asena, Pascal Nouma ile Survivor'da yaşadığı yakınlaşma ile ilgili sorulara da bakın nasıl yanıt verdi:

ŞAHİN BÜYÜKKAYA: Çok büyük iraden var. Survivor'da Sibel Tüzün gibi ünlüler ilk haftalarda elendi sen orada bayağı dayandın?

ASENA: Ben daha da dayanırdım da zorla gönderdiler.

VEHBİ DİNÇCAN: Survivor sana bir şey kazandırdı mı?
ASENA: Çok şey kazandırdı, şöyle ki; bütün Türk halkı benim gerçek yüzümü gördü diye düşünüyorum. Yani sevmeyen bile sevdi. Herkes vay işte bu kadın bu dedi. Güçlü kadın duruşunu ve dediklerini ekranda birleştirdi.

VEHBİ DİNÇCAN: Orada aşk mevzuları çıktı orada Pascal ile bir aşk yaşandı mı?
ASENA: Bir elektrik yaşandı Pascal ile yani. Bu kadar çok ismimin çıkıp da, aramda hiçbir şeyin olmadığı tek adam Pascal'dır. Buna isteyen inanır isteyen inanmaz. Platonik bir aşk yaşadık Nouma ile.

NURETTİN SOYDAN: El ele de mi tutuşmadın?
ASENA: Orada el ele olabilirsin ama cinsel olarak hiçbir şekilde öpüşmem bile olmadı. Bırakın cinselliği, öpüşmem o tür hiçbir şeyim olmadı.

VEHBİ DİNÇCAN: Neden olmadı?
ASENA: Orada kaldı yani belki de boşluktan. Biz döndükten sonra farklı oldu her şey. Bir de çok inanılmaz kadın kitlesi olan bir adam. Benim de kitlem de iyidir. Yani bir ipte iki cambaz olmaz abi.