Ahu Yağtu küs olduğu babasını hastaneye bile çağırmadı

Yılmaz’ın eşi Ahu Yağtu’nun babası Hasan Neşet Yağtu’ya isteme ve düğün sürecinde özel hayatlarıyla ilgili bilgileri paylaştığı için çok kızdığı ve bu nedenle doğum yaptığı hastaneye bile çağırmadığı öğrenildi

Cem Yılmaz 'ın bebek sevincine kayınpederi Hasan Neşet Yağtu 'nun sert sözleri gölge düşürdü. Mart ayında kız istemeye gittiğinde İzmir 'deki evinin balkonunda neşeyle rakı tokuşturduğu kayınpederi, Yılmaz ve eşinin en mutlu gününde yaptığı sert açıklamalarla gündeme geldi. Kayınpeder Hasan Neşet Yağtu, çok merak ettiği torununun doğduğunu arkadaşlarının telefonuyla haber aldığını söyleyerek kendisini dışladıkları için kızı ve damadına isyan etti. Yağtu, “Torunum sağlıklı mı, değil mi ondan bile haberim yok. Böyle bir zulüm Kongo 'da bile görülmemiştir.Ama olayları zamana bıraktım. Şu anda çağırsalar bile gidip torunumu kucağıma almam” dedi.

Babasıyla mesafe koydu

Ahu Yağtu 'nun babasına tavır almasının altında ise kız istemeyle başlayan sürecin yattığı konuşuluyor. Yağtu o dönem telefon konuşmalarından, kız isteme sırasında yenilen yemeğe kadar her şeyin basında çıktığını görünce büyük şok yaşayıp “Basın bu kadar bilgiyi, yediğimiz yemeğe kadar nasıl ve nereden öğrenebiliyor? Telefonlarımızın dinlediğinden bile şüphe edip korkmaya başladık” dediği belirtildi. Eşi Cem Yılmaz 'ın basına karşı mesafeli duruşuna rağmen babasının çıkıp özel hayatlarıyla ilgili bütün bilgileri gereksiz detaylara kadar basına aktarması Yağtu 'yu fazlasıyla rahatsız etti. Babasıyla arasına mesafe koyan Yağtu 'nun bu nedenle doğumla ilgili bilgileri de paylaşmadığı, Cem Yılmaz 'ın ise kayınpederine karşı eşi kadar tavırlı olmadığı ifade edildi.

Hırsını basından aldı
Cem Yılmaz dün kayınpederinin açıklamalarına kızıp hırsını basından aldı. Bebeğinin adını soranlara “Adını Nihat Doğan koyduk” şeklindeki espri yaptığı gündeme gelen Yılmaz, twitter sayfasına “Yahu haber yoksa yoktur. Artık bir tarafınızdan uydurmayın. Bir hayırlı olsun diyeceksin hepsi bu. Çok zor ise bırak. Hastanede geçirdiğimiz ikinci günümüzde daha ne kadar haber uydurulucak acaba? Oğlunun adını ne koydu? Yok şaka yaptı. Seviye de çok acı... Hiç ilgilenme... Cem Yılmaz espri yaptı! Uydur uydur yaz. Hiç mi değişmeyeceksiniz be kardeşim! Ah biz göremedik belki Kemal görür” yazdı.

Yılmaz 'ın sigara krizi!

Cem Yılmaz sabah hastanenin kafeteryasına inmedi. Yılmaz, öğle saatlerinde babası Arif Yılmaz 'ı kafeteryaya göndererek gazeteciler var mı yok mu diye teftiş yaptırdı.