'yalan Dünya'nın Tufan’ı Şarkıcı Oldu

Yalan Dünya dizinde rol alan Tuna Orhan Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir eğlence mekanında sergilediği sahne performansıyla beğeni topladı.

Ekranların sevilen dizisi 'Yalan Dünya'nın tatile girmesiyle birlikte turizm cenneti Bodrum’da dinlenmeye gelen ve dizede 'Yönetmen Tufan’ı canlandıran Tuna Orhan tatil esnasında gittiği bir mekanla anlaşıp şarkı söylemeye başladı.

Oyunculuğu kadar Sesiyle de dikkat çeken ünlü oyuncu Orhan şarkıcılıktada idealı görünüyor. Haftanın üç günü Bodrum - Torba’da bulunan sanatevi de şarkıcılık yapan Oyuncu Orhan söylediği şarkılarla dinleyenlerden büyük alkış topluyor.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna Orhan Şarkı söylemeyi sevdiğini belirterek “ben çok keyif alıyorum şarkı söylemekten. Uzun zamandır yapmadığım bir işti. En Son öğrencilik zamanında gitar çalıp şarkı söylerdim. Tekrar başladım şarkı söylemeye umarım beğeniliyordur”dedi.

Yalan dünya dizisinde oynamaya devam edeceğini de ifade eden Orhan, “Dizinin tutacağını bekliyordum, tahmin ediyordum. Gürse Birsel’in yazdığı dizilerin ne kadar beğenilen diziler olduğu ve ne kadar kaliteli olduğu zaten orta da. O yüzdende dizinin tutulacağını tahmin ediyordum ama bu kadar büyük bir ses getirmesiyle birlikte daha da mutlu oldum. Benim için ön planda olan tiyatro ve oyunculuk şu anda. Müziğimi yoksam tiyatroyumu çok seviyorsunuz diye sorarsanız öyle bir ayrım yapmıyorum. Albüm çıkarmayı istiyorum aslında aklımda öyle bir şey var. Ama nezaman çıkarırım onu hiç biliyorum. Ben çok oyun müziği yaptım tiyatrolarda çoğunlukla. Faal olarak müzik yapmıyordum. Göz önünde değildim. Ama İstanbul’da da devam edeceğim müzik yapmaya. Ben albümümü hazırlarım sunarım ama onu dağıtmak onu satmak önemli olan o konularda da bir bilgim yok açıkcası” dedi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.