Bizim Oğlumuza Hiç Benzemiyor

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Osman’ı rolüyle Türkiye’nin sevgilisi haline gelen Emir Berke Zindici, yerli Harry Potter oldu.

Zincidi, Türkiye 'nin ilk fantastik çocuk filmi “Hititya: Madalyonun Sırrı”nda başrol oynuyor. Bütçesi 7 milyon dolar olan Zincidi Film 'in yapımcılığında Kapadokya 'da çekilen filmde küçük yıldız, olağanüstü güçlere sahip Alaz karakterine hayat veriyor. Türk-Alman ortak yapımı filmin yönetmenliğini de Türk kökenli Alman yönetmen Verena S. Freytag üstlendi. Filmin oyuncuları arasında Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Okan Yalabık, Uğurkan Erez, Avni Yalçın, Mete Horozoğlu, Bruno Eyron ve Engin Akyürek de yer alıyor.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”de tarih atlaması yaşandığı için sezon sonunda diziden ayrılan Osman karakterinin gençlik halini bu sezon usta tiyatrocu Macit Koper 'in oğlu Gün Koper oynuyor. Ancak Zincidi 'nin babası genç Osman 'ın oğluna hiç benzemediğini ve doğru bir seçim yapılmadığını savundu. Kendisine sosyal medya aracılığıyla pek çok kişinin ulaştığını ve yeni Osman karakterine tepki gösterdiklerini belirten Berkant Zincidi, “Gelen tepkiler nedeniyle facebook sayfamı kapatmak zorunda kaldım. Gün Koper 'in oyunculuğuna bir şey diyemem ama bence Emir 'e hiç benzemiyor” yorumunu yaptı. Zincidi 'nin annesi Sevgi Zincidi de “Benim oğlum daha güzeldi” dedi.