Atışma hız kesmiyor: "Ben o tahtın üstündeyken sakın oturmasın..!"

Daha önce İbrahim Tatlıses'le birlikte çalışan Didem ve Asena arasındaki atışma hız kesmiyor.

Tatlıses'le yolları ayrılan oryantal Didem, önceki akşam Lefkoşa Golden&Tulip Otel'de sahneye çıktı. Programın ardından soruları yanıtlayan Didem, Asena'nın, 'Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi başıma bir kraliçeyim. Oturduğum tahtı, kalkınca alır götürürüm' sözlerine sert çıktı. Ünlü oryantal şunları söyledi: Kendisini tanımıyorum, bilmiyorum. O cümleyi duyduktan sonra aklıma Cem Yılmaz'ın bir şakası geldi; 'Ben o tahtın üstündeyken sakın oturmasın..!

Yaklaşık olarak 1500 kişinin izlediği Didem yaptığı kıvrak danslarla kendisini izlemeye gelenleri coşturdu. Müthiş bir dans gösterisinin ardından Golden&Tulip otelinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oryantal Didem çarpıcı açıklamalar yaptı. Didem; 'İşlerimiz Allaha şükür çok iyi. İbrahim beyleyken de aynı tempoda koşturuyordum. Şimdi de aynı tempoda koşturuyorum. Hiçbir sorun yok. Ben özgürüm artık! '

Asena 'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı; 'Kimseyi kendime rakip görmüyorum. Ben kendi başıma bir kraliçeyim. Oturduğum tahtı, kalkınca alır götürürüm ' demesiyle ilgili olarak; 'Aslında böyle şeylerle muhatap olmak istemiyorum. Çok üzücü şey bunlar. Hepimiz aynı yerde ekmek yiyoruz. Niye bu sitem anlamış değilim. Kendisini tanımıyorum, bilmiyorum. Tanışmışlığım da yok, kavgam da yok. O cümleyi duyduktan sonra kalıma Cem Yılmaz 'ın bir şakası geldi; 'Ben o tahtın üstündeyken sakın oturmasın..! Benim sarayım da tahtım da yok. Hiçbir şeyde de gözüm yok. Beni halk, sevenlerim buraya getirdi. Önce Allah sonra İbrahim Tatlıses sonra halktır benim için. Onların İbrahim Beyle başka türlü ilişkisi vardı, benim tümüyle başka. Biz baba kız gibiydik. Özel hayatına bir şey demiyorum ama kimse benimle polemiğe girmesin. Niye bu kadar kin niye bu kadar nefret onu da bilmiyorum ' diye konuştu.


Evliliği de düşünmediğini belirten güzel oryantal; 'Evliliği düşünmüyorum. Özgürlüğüme düşkün bir insanım. Ancak 35 40 yaşlarında evlenirim… Sinirlendiğim zaman kapıyı vurup çıkmam lazım çünkü ' şeklinde konuştu.