Boşanmanın Detayı Ortaya Çıktı

Levent-Sema Kızıl çiftinin boşanma nedeni para mı ihanet mi?

Pepsi Türkiye'nin eski sahibi Melih- Güngör Sipahioğlu çiftinin kızı Sema Kızıl, 20 yıllık eşi Levent Kızıl'a kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Eşinin kendisini ünlü bir reklamcıyla aldattığını öne süren Sema Kızıl, 10 milyon TL tazminat talebinde bulunmuştu. Dava haberlerinin basında yer almasıyla birlikte olayın iç yüzü de aydınlanmaya başladı. İddialara göre Sema Kızıl, eşi Levent Kızıl ile önce anlaşarak boşanmak istedi. Yaşadığı ihaneti dava dilekçesine koymamak için de eşinden bir tek isteği vardı. O da 2003 yılında ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle eşi Levent Kızıl'a devrettiği hisselerinin iadesiydi. Levent Kızıl'ın sahibi olduğu Kızıl Nakliyat'taki değeri yaklaşık 100 milyon TL'yi bulan yüzde 48'lik hisselerini geri isteyen Sema Kızıl, eşinden olumsuz yanıt alınca soluğu avukatı Osman Hacıbekiroğlu'nun yanında aldı. İhanet iddiasının yer aldığı dava dilekçesinde 10 milyon TL'lik tazminatın yanı sıra, hisselerinin de iade edilmesini istedi.

İddialara Levent Kızıl'dan yanıt:

Eşi Sema Kızıl'ın 'Beni evli reklamcı bir kadınla aldattı ve şirketindeki 100 milyon TL değerindeki hissemi vermiyor ' diyerek suçladığı Levent Kızıl, konuyla ilgili olarak VATAN'a şunları söyledi: 'Söylenenlerle ilgili 3 şey söyleyeceğim; Birincisi, oradaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. İkincisi, kızımın annesi olduğu için bir yorum yapmak istemiyorum. Üçüncüsü de mahkeme neyse kararını verir. Söyleyeceklerim bu kadar. '

Bu arada Sema Kızıl'ın sözünü ettiği 'evli ve tanınmış reklamcı kadının ' isminin önümüzdeki günlerde dava dilekçesinde yer alacağı belirtildi.