Şarkı yok gülmek yok konserler iptal

Sanat ve eğlence dünyasının ünlüleri bayramın ikinci günü Gaziantep'te yaşanan katliama seyirci kalmadı... Gülben Ergen, Kenan Doğulu, Sibel Can ve Haluk Levent konserlerini iptal etti. Üzüntüye boğulan birçok sanatçı isyanını sosyal medya üzerinden dile getirdi

Gaziantep'te 9 vatandaşımızın ölümü, 66 kişinin ağır yaralanması ve Şırnak'ta verdiğimiz 10 şehidin ardından sanat ve eğlence dünyasında da hayat durdu. Bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konseri iptal ettiğini açıklayan Kenan Doğulu, 'Gaziantep'i kana bulayıp bütün ülkeyi gözyaşına boğanları lanetle kınıyorum. Bayramı üzüntüye boğanlara yazıklar olsun ' dedi. Gülben Ergen, twitter'ına 'Şarkı yok! Gülmek yok! Bayram yok! 24 Ağustos Kuruçeşme Arena konserimi iptal ettim. Bilet alanlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda buluşalım! ' yazdı. Bodrum'da Palmarina Yaz Konserleri'nde dün gece gerçekleşmesi planlanan Sibel Can konseri de 30 Ağustos'a ertelendi. Haluk Levent de Ordu'daki konserini iptal ettiğini açıkladı.

Bir eve düşen ateş bütün Türkiye'yi yaktı

- Mahsun Kırmızıgül: Canlara kıyanlar, ırkçılık yapanlar, zulmeden insanlar bizden değildir.
- Ferhat Göçer: Gaziantep'i kana bulayıp ülkemizi, birliğimizi acı ve gözyaşına boğan zihniyeti, buna alet olanları kınıyorum lanetliyorum.
- Orhan Gencebay: Bizim iki yakamızı bir araya getirmeyi istemeyen kötü niyetli insanların işi bu. Devletimiz son derece güçlü, bunları aşacak güçteyiz. Hepimiz bir bütünüz. Birileri bizi karıştırmak istiyor, bu oyuna gelmeyelim.
- Selim Soydan: Orada hepimiz olabilirdik. O sivil halkın suçu ne? Çocuğuyla bayram gününde teröre maruz kalıyor. Zaman birlik olma zamanı.
- Hülya Koçyiğit: Bir eve düşen ateş, bütün Türkiye'yi yakıyor. Bu konuda daha ümitli olmak istiyorum ama her geçen gün de azıyor. Bir arada yaşamayı başarabilmeliyiz. Yüreğimiz yanıyor.

Sözün bittiği yer
- Hadise: Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların anneleri, babaları, dostları ne haldedir şimdi Allah bilir? Mübarek bayram günü ülkemize bu acıyı yaşatan teröristleri lanetliyorum.
- Şahan Gökbakar: Ne kötü, ne acı! Ne aşağılık, ne kansızlık, ne vicdansızlık. Bu büyük millete sabır diliyorum, ama daha nereye kadar. Yazık, günah!!!
- Haluk Levent: Ölenlerin arasında 1 ve 3 yaşlarında çocukların olması... Sözün bittiği yer...