'Hemen geliyorum' dedi ama...

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, Beyaz Tv ekranlarında Deniz Akkaya'nın sunumuyla ekrana gelen programı terk etti.

Beyaz TV ekranlarında Deniz Akkaya'nın sunumuyla ekrana gelen Deniz'in Sesi programlarının bugünkü konuğu Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu oldu. Program esnasında 'Siz biraz daha televizyon konuşun ben hemen geliyorum' diyen Lerzan Mutlu stüdyoyu terk etti. Reklam arasından Sonra Lerzan Mutlu'nun stüdyoyu terk etmesi hakkında ki açıklama ise Deniz Akkaya'dan geldi.

Deniz Akaya, Lerzan Mutlu'nun yayını terk etmesi hakkında bilgilerinin olmadığını söyleyerek 'Apor topar kendisi çıkmış ama bunu yayında direk söylemesini tercih ederdik' dedi. Lerzan Mutlu'nun Twitter adresinden yaptığı açıklama ise Lerzan Mutlu'nun bu hareketinin sebebini gösterdi. Twitter adresine 'Bugün anladım ki, herkes sunucu olamaz' diye yazan Lerzan Mutlu'nun, Armağan Çağlayan'a sürekli söz verip kendisini ise çok az konuşturmasından dolayı Deniz Akkaya'ya sinirlendiği anlaşıldı.

Lerzan Mutlu'ya cevap veren Deniz Akaya ise 'Bazı programlarda bazı konuklar baskın olabilirler. Gelen soruların büyük bir bölümü Armağan içindi. Bunun dışında bir hatamız varsa kabul ederdik ama bu durumda kabul edemiyoruz. Gitmenizden Son derece üzüldük' şeklinde konuştu.