Kim Kardashian Olmak 190 Bin Lira

Kim Kardashian güzel görünmek ve fit bir vücuda sahip olmak için yılda yaklaşık 190 bin lira harcıyormuş!

Kim Kardashian'ın işi zor! Her an bakımlı ve kusursuz bir görünüme sahip olması gereken sosyetik isim, güzel görünmek ve fit bir vücuda sahip olmak için yılda yaklaşık 190 bin lira harcıyormuş!

KUSURSUZ BİR YÜZ

Kim Kardashian, gençliğinden bu yana sayısız kez estetik operasyon yaptırdı. Kolajen enjeksiyonlarını ve botoksu hayatının vazgeçilmezi olarak gören Kardashian'ın aylık yüz bakımı da son derece pahalı. Beverly Hills'in lüks güzellik merkezi 'Bailey's'de iki haftada bir cilt bakımı yaptıran Kardashian, her bir bakıma 800 sterlin harcıyor. Ayrıca her ay 24 ayar altın kullanılarak yapılan özel bir bakım kürüne giriyor. Her hafta kirpiklerini yenileten Kardashian, yüzünde tek bir tüy olmaması için de her ay yaklaşık 2 bin sterlini lazer tedavisine harcıyor.

PARLAK SAÇLAR

Beverly Hills'in en lüks kuaför salonlarından 'Shades'in müdavimlerinden olan Kim Kardashian, saçlarına bakım maskesi yaptırıyor ve şekil verdiriyor. Kardashian'ın salonu her ziyareti yaklaşık 500 sterline mal oluyor. Kardashian ayrıca çıtçıtlarını sık sık en kaliteli saçlarla değiştirtiyor. Evde de düzenli olarak saçlarına bakım maskesi uygulayan sosyetik isim, saçlarına doğal renginden iki ton açık gölge attırıyor.

ŞEKER, GLUTEN VE SÜT YOK

Geçtiğimiz günlerde bir hafta içinde 4 kilo verdiğini açıklayan Kardashian, sürekli olarak bir diyetisyenle çalışıyor. Kardashian'ın tüm gün evde yediği her şey diyetisyen kontrolünde hazırlanıp evine paket olarak yollanıyor. Kardashian, asla şeker, gluten ve süt ürünleri yemiyor.

CİLDİ ÇOK ÖNEMLİ

Kardashian, sadece yüzüne değil tüm cildine büyük önem veriyor. İki haftada bir Four Seasons Hotel'de özel bir spa kürüne giriyor. Cildini tekilalı vücut temizleyiciyle arındırıyor, sonra da ayçiçeği yağı özlü özel bir nemlendiriciyle yumuşak olmasını sağlıyor. Tüm vücudundaki tüylerden lazer tedavisiyle kurtulmuş olan Kardashian, her gün bir saat masaja giriyor. Ardından bir saatini el ve ayak bakımı için harcıyor. Bevery Hills'teki 'Nail Design' isimli bakım merkezinde her el bakımı için 95 sterlin harcıyor.

SPORSUZ OLMAZ

İri kalçalarıyla dünya çapında dikkat çeken Kardashian, 38 beden giyiyor. Tüm vücudunu fit, bacaklarını ve kalçasını selülitsiz tutmak ve kalçasının yuvarlak şeklini korumak için de sürekli spor ' href= 'https://kralspor.ensonhaber.com ' target= '_blank '> spor yapıyor. Her gün düzenli olarak ünlü antrenör Gunnar Peterson ile çalışan Kardashian, çoğunlukla güne sabah 6'da spor yaparak başlıyor. Kardashian ayrıca iş programına uyduğu sürece pilates ve yoga derslerine de gidiyor. Yüzmeyi de çok seven sosyetik güzel yaz-kış bol bol yüzüyor.