Rihanna'ya kaçak komşu

Fransa'ya kaçan Cem Uzan; gününü gün ediyor! Fransız aşkıyla St.Tropez'de tatil yapan kaçak işadamı; Rihanna'nın da kaldığı otelde konaklıyor

Yaklaşık 3 yıl önce Fransa'ya sığınan Cem Uzan, burada ikinci baharını yaşıyor! Geçtiğimiz aylarda eşi Alara Koçibey'den resmen boşanan ve Derin Mermerci aşkına da son veren Uzan, kendisine yeni bir Fransız güzel buldu. Fransız sevgilisiyle St.Tropez'deki villasında bir süredir tatil yapan kaçak işadamı, birkaç gün önce de buradaki bir otelde konaklamaya başladı.

HOLLYWOOD'UN DA GÖZDESİ
Fransız Riviera'sı St.Tropez'de gününü gün eden Cem Uzan'ın sevgilisiyle kaldığı Martinez isimli otel, dünyaca ünlü isimlerin gözdesi. Otelde; şu anda konaklayan isimler arasında ünlü yıldız Rihanna bulunuyor. Kaçak işadamının Fransız sevgilisiyle tatil yaptığı odanın gecelik fiyatı 600 euro iken, otele ulaşım lüks BMW'ler ile sağlanıyor.

* Fransa'da gününü gün eden Cem Uzan, kendisine 3. kez Fransız sevgili buldu. Uzan'ın Paris'e kaçtığı günden beri aşk yaşadığı diğer isimler; Betina Machler ile Derin Mermerci.

YILDIZ OTELi
St. Tropez'deki 'Martinez' isimli otelde kalanlar arasında; Rihanna dışında Eva Longoria ve Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk da var.