Terör acısı İstanbul'u vurmadı. Lüküs Hayat!

Lüks yaşam denizlere taştı Kentte yat sayısı 8 bini aştı, dün Ortaköy-Sarıyer arasında sahillerinin açıkları da demirleyen ultra lüks yatlarla doldu

Avrupa ekonomik krizle boğuşurken, Türkiye'de milyoner sayısı dün itibariyle 51 bini aştı... İstanbul Boğazı da, bunun kanıtı oldu. Mustafa Koç, Ali Sabancı, Ömer Sabancı, Ali Ağaoğlu, Cem Boyner, Özer Çiller, Ferit Şahenk, Hüseyin Bayraktar, Ömer Dinçkök, Serdar Bilgili ve adı bilinmeyen binlerce zenginin yatları, adeta boğazı istila ettiği ortaya çıktı.

MARİNADA KİRA 1000 EURO
Terör acısı İstanbul'a uğramazken, Boğaz'a demir atan yat sayısı 8 bini aştı. Değeri 500 bin dolardan 10 milyon dolara kadar çıkan yatlar, İstanbul gecelerinin de vazgeçilmezi oldu. Adının açıklanmasını istemeyen bir işadamı, 'Gece hayatını seviyorum. Cuma ve Cumartesi geceleri, Ortaköy'den bebek civarına 45 dakikada gidiyordum. 1 milyon dolara yat aldım, trafik derdinden kurtuldum. İstanbul'un ünlü eğlence merkezlerine ulaşmam sadece birkaç dakika ' dedi. Uzmanlar, yat almanın lüks olduğunu ama kullanmanın ultra lüks sınıfına girdiğini söyledi. Ortalama bir yatın aylık maliyetinin 5 bin lira civarında olduğunu belirten uzmanlar, 'İstanbul'daki marinalarda aylık kira 250 eurodan başlıyor, 1000 euroya kadar çıkıyor ' diye konuştu.