Musti: Kusura Bakmasınla​r Rekor Böyle Kırılır

Mustafa Sandal, cumartesi akşamı Beykoz'da verdiği konserde tüm zamanların seyirci rekorunu kırdı.

Aynı saatte İstanbul'da farklı yerlerde de halk konserleri olmasına rağmen Musti, tam 150 Bin kişiye şarkı söyledi. 'Organik ' adlı yeni albümünden ve eski hitlerinden oluşan repertuarıyla beğeni toplayan Sandal, trafiğin kilitlenmesine ve büyük izdihamın yaşanmasına neden oldu.

Dönüşü muhteşem olduYoğun istek üzerine yeni şarkısı 'Ego 'yu üç kez seslendiren Mustafa Sandal karşısındaki kalabalığı görünce, 'Buradan muhteşem görünüyorsunuz, inanın içimden aşağı inip şu 150 bin güzel yüreği tek tek öpesim geliyor. Kimse kusura bakmasın rekor böyle kırılır. Bana inanılmaz bir 'hoş geldin' hediyesi verdiniz. Dönüşümüz muhteşem oldu ' dedi.

Başkan bile şaşırdı
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek konserin bir bölümünde sahneye çıkarak, '24 dönümlük koca Beykoz çayırı Mustafa'ya yetmedi, halkımız yollara taştı ve saatlerce trafik kilit oldu. Sandal'ı bir daha çağırabilmemiz için daha büyük alanlar yapmamız gerekecek. Rejide kayıtları inceledik 150 Bin izleyici aşılarak İstanbul'daki gelmiş geçmiş en kalabalık konsere imza atıldı ' şeklinde konuştu.

Emina: 'Mustim tarih yazdı '
Konserde yaşananları Sandal fanlarının attığı tweet'lerden anı anına takip eden Emina Sandal ise, eşinin Organik'in ilk konserinde rekor kırdığını öğrenince mutluluktan havalara uçtu. Emina sevincini 'Mustim tarih yazdı bu akşam, şerefe ' diye tweet atarak dile getirdi.