Rus Güzeller Topuklu Ayakkabılarla Yarıştı

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen geleneksel topuklu ayakkabılı koşu yarışması, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Glamour dergisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmaya toplam yükseklikleri 9 santimetreden kısa olmayan topuklu ayakkabı giymek zorunda olan 150 yarışmacı katıldı.

3 bin dolarlık para ödülünü kazanmak için 50 metrelik yarış pistinde kıyasıya mücadele eden yarışmacıların, zaman zaman birbirleriyle itişmeleri ve yere çakılmaları yarışmayı izleyenlere neşeli anlar yaşattı.

Yarışmada ilk sırayı kazanarak 3 bin dolarlık alışveriş çekini kazanan Marina Konovalova isimli yarışmacı İHA’ya yaptığı açıklamada, “Ben bu yarışmaya uzun zamandan beri hazırlanıyordum. Daha önce kendi memleketim olan Sverdlovsk’ta yapılan yarışmayı kazandım. Dolayısıyla bugünkü yarışmayı da kazanacağımdan emin idim. Başarımın başlıca sırrı tecrübe ve zafere olan inancımdı. Çok mutluyum” dedi.

Bu arada yarışmada ikinci ve üçüncü sıraları paylaşan yarışmacılara da 2 bin ve bin dolarlık alışveriş çekleri hediye edildi .

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.