Miss Exclusive Of The World’ün Şampiyonu Meksika’dan Casandra Ananke Beccera Oldu

Çeşme’de düzenlenen Miss Exclusive of the World güzellik yarışmasının şampiyonu Meksika güzeli Casandra Ananke Beccera oldu.

Çeşme Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen ve Kral TV’den canlı yayınlanan yarışmanın 2.’si Porto Riko’dan Aideliz Hidalgo olurken, 3.’lüğü de Çek Cumhuriyeti’nden Sarka Cojocarova elde etti. Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çeşme Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş’ın izlediği yarışmada birinci gelen güzel Casandra Ananka Beccera’nın tacını Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu taktı. Yarışmanın sunuculuğunu Volkan Severcan ile Della Milles gerçekleştirirken, Hande Yener ve Demet Akalın’ın performansları izleyicilerden yoğun alkış aldı. Yarışmada Türkiye adına yarışan Gülce Lale ise 33 güzel arasında ilk 15’te yer almasına rağmen ilk 5’e giremeyince elendi. Jüri üyeliklerinde Fikret Çelik, Açelya Kase, Ufuk Kılıç, Eser Elgür, Ali İşitmez, Muammer Kapucuoğlu, Claudia Carasso, Çağrı Tortop, Filiz Taçbaş, Özkan Yavuzer, Alexandra Kokolovis ve Zeki Öztür’ün yer aldığı yarışmada bir konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, "Bugün burada ağırladığımız 33 güzelimiz bizlerle bir arada olduğu sürece ilçemizin güzelliklerini kendi ülkelerinde anlatacaklardır. Çeşme Belediyesi olarak bizim için en önemli olay ilçemizin yurt dışında tanıtılması ve doğal güzelliklerimizin yurt dışında anlatılmasıdır. Bu yıl yarışmamıza katılan ve Dünya’nın 33 değişik ülkesinden gelen güzeller Çeşmemizi anlatacaklar ve o ülkelerin Çeşme’ye bakış açıları olumlu yönde değişecektir” dedi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Çağrı Tortop ise yarışmaya 2010 yılında başladıklarını belirterek, "Miss Exclusive of the Word yarışmamız Çeşme Belediyesi’nin verdiği destek ile devam ediyor. Çeşme ve Türkiye’yi Çeşme’den tanıtırken her geçen yıl başarı çıtasını daha da yukarı çekiyoruz. Bunun içinde her yıl işimiz gittikçe daha da zorlaşıyor. Tek amacımız Çeşme’yi diğer ülkelerde başarı ile tanıtabilmek. Yarışmaya katılan güzellerimizi fahri Çeşmeli kabul ediyoruz. Yine Çeşme’de düzenleyeceğimiz 2013 yılında yapılacak yarışmada güzellerimizin masraflarını Çeşme Belediyesi karşılayacak ve dünya’ya ev sahipliği yağacağız” diye konuştu.

Yarışmada 4. olan Bulgaristan güzeli Kamelia Vasileva Avramova bikini güzeli olurken, 5. fotojenik güzeli Dominik Cumhuriyeti’nden Cherry Jaquez oldu. Yetenek güzeli ise Rusya’dan Katerina Fedosejeva seçildi. İlk üç sırada yer alan güzellere Dorsay Pırlanta’dan hediye verildi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.