Hadise'den Trendendyol.com Üyelerine Özel Akustik Performans

Trendyol.com ve TEB She Card’ın ev sahipliğinde 05 Temmuz 2012 tarihinde W İstanbul’ da gerçekleşen konserde Hadise trendyol.com üyelerine özel bir akustik konser vererek, en sevilen şarkılarını seslendirdi. 1 saate yakın sahnede kalan Hadise’ye hayranları büyük ilgi gösterdi. Gece Hadise konserinin ardından dj performansıyla devam etti.

Gözde marka ve tasarımcıların özel ürünlerini üyelerine sunan Trendyol.com, başarılı sanatçı Hadise ile işbirliği kapsamında W İstanbul ' da, üyelerine keyifli ve müzik dolu bir gece yaşattı. Trendyol.com 'un üyelerine özel olarak organize ettiği konserde Hadise enerjik sahne performansı ile en sevilen şarkılarını akustik bir tarzda seslendirdi. Hadise, sahnede Trendyol.com 'un markası Milla kıyafetler ile göz kamaştırdı.

Konsere katkıda bulunan TEB She Card Trendyol.com üyelerini alışverişlerinde de yalnız bırakmıyor. Sadece trendyol.com üyelerine özel olarak 1 Temmuz -30 Eylül tarihleri arasında sadece Trendyol 'dan TEB She Card ile yapılacak alışverişlerde % 20 indirim imkanı sağlıyor.