Samimiyet önceki gece aşka dönüştü

Erkeklerin gözdesi Berrak Tüzünataç ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, samimiyeti ilerletti. Çift, Çeşme'de 7-24 bir arada gezip; aşk yaşıyor.

Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy'u Berrak Tüzünataç kaptı! Çeşme'ye gittiğinden beri kızların markajına giren oyuncu, kimseye yüz vermemişti. Çağatay Ulusoy'un aklını çelen isim ise güzel oyuncu Berrak Tüzünataç oldu. Tüzünataç; Özge Özpirinççi ve Engin Altan Düzyatan çiftiyle Çeşme'ye gidince samimiyet ilerledi.

DUDAK DUDAĞA!

Gece ve gündüz Marrakech adlı mekanda bir arada olan güzel oyuncu ve Çağatay Ulusoy'un samimiyeti; önceki gece aşka dönüştü. Marrakech adlı mekanda Çağatay Ulusoy ile öpüşürken görülen Berrak Tüzünataç, birkaç kişinin fotoğraf çektiğini fark edince olay çıkardı.

Çağatay Ulusoy, Çeşme'ye gittiği günden beri kızların göz hapsine girmiş ancak kimseye yüz vermemişti. Nejat İşler ile uzun süre aşk yaşayan Berrak Tüzünataç'ın adı İşler'den Sonra Şahan Gökbakar ve Mert Fırat ile anıldı. 28 yaşındaki Berrak'ın Son gözdesi kendinden 7 yaş küçük Çağatay oldu. Tüm gün denizin tadını çıkartan Berrak Tüzünataç, gazetecileri fark edince hemen havluya sarındı.