Ünlü Oyuncu Ümit Acar'a Tehdit Suçlaması!

Kurtlar Vadisi’nde Ulubey’i canlandıran Ümit Acar iddiaya göre tekstilci Göçmen Gemici’ye tehditler savurdu.

Kurtlar Vadisi'nde Ulubey'i canlandıran Ümit Acar iddiaya göre tekstilci Göçmen Gemici'ye tehditler savurdu. Birkaç gün önce aynı dizide figüran olarak rol alan iki kişininde suç örgütü kurup esnaftan tehditle para aldığı ortaya çıkmıştı.

Olay Ümit Acar'ın kardeşi Diler Dinçkar'ın otomobil satın almasıyla başladı. Ünlü oyuncunun kardeşi otomobilin pert olduğu halde kendisine satıldığını söyledi. Gemiciyi mahkemeye verdi hakimse Ümit Acar ve kardeşinin aleyhinde karar verdi. Göçmen Gemici Kanıt olarak iş yerinin önünde çekilmiş bir fotoğraf karesini gösteriyor.

Göçmen Gemici, olay hakkında 'Dizideki rolünü gerçek hayatta yaşadığını düşünüyorum.Kesinlikle hasar kaydı olamamasına rağmen aracı aldılar ve 6 ay sonra araçta pert kaydı olduğunu söyleyerek bizi tehdit ettiler. Cevapsız gizli numaralardan tehdit telefonları alıyoruz. Burda çekilmiş resimleri var. ' dedi. Ümit acar'ın kardeşi Diler Dinçkar ise 'Madem biz onu tehdit ettik, neden abimle anı fotoğrafı çektiriyorlar? Ortada bir tehdit yok. ' diyerek iddialara yanıt verdi.