Ve Nurseli İdiz sessizliğini bozdu

Hakkındaki iddialarla magazin dünyasını alt üst eden Nurseli İdiz son noktayı koydu.

Star tv ekranlarında Ayşe ve Alişan programına katılan Nurseli İdiz, magazin dünyasına bomba gibi düşen görüntüleri hakkında konuştu.

Kaldığı otelden atıldığı ve alkol batağına saplandığı öne sürülen Nurseli İdiz, 'Sanki birini öldürmüşüm, uyuşturucu ve kadın satmışım gibi bir tablo oluştu' diyerek hakkındaki iddialara sert çıktı.

'KİMSEYE RAHATSIZLIK VERMEDİM '

Yapılan haberin büyük bir bölümünün yalan olduğunu söyleyen Nurseli İdiz, yaşadıklarında gerçeklik payının olduğunu ifade etti. 'Görüntüler her şeyi anlatıyor ' diyen İdiz, haberin yapıldığı gün ise kötü bir gün geçirdiğini söyleyerek, içki içip sarhoş olduğunu belirtti. Özel nedenlerden dolayı böyle bir görüntü verdiğini belirten İdiz, magazin dünyasını sarsan o görüntüler esnasında ise etrafında kimsenin olmadığına dikkat çekerek 'Kimseye rahatsızlık vermedim ' dedi.

'SANKİ UYUŞTURCU VE KADIN SATTIM '

Parası olmadığı için otelden kovuldu iddialarına ise 'Alçatı pahalı bir yer. Parası olmayan orada tatil yapamaz ' diyerek cevap veren İdiz, otel sahipleri ile yakın arkadaş olduklarını da söyledi. Özel bir nedenden dolayı bu tarz bir görüntü verdiğini tekrarlayan İdiz, 'Genellikle ramazanda içki içmem ama o gün özel bir şey oldu. Belki bir hata ve kendime zarar verici bir durumdu ama öyle bir hal aldı ki, sanki birini öldürmüşüm, uyuşturucu ve kadın satmışım gibi bir olaya dönüştü ' dedi.

'ORTAYA TATSIZ BİR TABLO ÇIKTI '

Yapılan haberlerle inanılması güç bir tablo yaratılmak istendiğini söyleyen İdiz, hiçbir şeye muhtaç olmadığını belirterek, 'Sağlığım yerinde, elim ayağımda çok şükür tutuyor. Çalışabilirim, çalışıyorum da zaten. İstanbul'a da çekim için döndüm zaten' şeklinde konuştu. Son 2 senedir zor bir dönemden geçtiğini belirten İdiz, her insanın böyle bir süreçle karşılaşabileceğini kaydetti. Kendisine yakın isimleri kaybettiğini, son 1 senedir ise iş konusunda sıkıntılar çektiğini sözlerine ekleyen İdiz, 'Ben 30 yıldır çok yoğun bir şekilde çalışmaya alışan bir insanım. Ama bu negatif şeyler birikince böyle tatsız bir tablo ortaya çıktı' diye ekledi.

'HERKES AMATÖR PSİKİYATRİLİK YAPIYOR '

Çekilen fotoğraflardan daha çok haber metinlerine ve yapılan yorumlara anlam veremediğini belirten İdiz, 'Sanatçı arkadaşlarım çok güzel destek verdiler ama onlarda da bir bilgi eksikliği vardı ' dedi. Türkiye 'nin ruhsal konulardaki bilgilerinin eksik olduğuna dikkat çeken İdiz, herkesin amatör psikiyatrilik yapmaya çalıştığını söyledi. İlerleyen dakikalarda kendisinde doğuştan gelen bir hastalığın olduğunu da açıklayan İdiz, rahatsızlığından dolayı yaşamında ve hayatında denge bozuklularının olabileceğini söyledi. Alkolün etkisiyle rahatsızlığının farklı bir boyut kazandığını ifade eden İdiz, rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğünü de sözlerine ekledi.