Ünlülerden Nurseli İdiz'e Destek Çağrısı

Bir zamanların ünlü isimlerinden olan Nurseli İdiz ‘in Çeşme’deki hali magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Aşırı alkol alıp etrafa rahatsızlık verdiği öne sürülen Nurseli İdiz 'in kaldığı otelden de atıldığı iddia edildi.Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı 'ndaki evine haciz gelmesinden dolayı da zor günler geçiren ve eşyalarına haciz gelen Nurseli İdiz 'in bu durumu adeta 'Nereden nereye? ' dedirtti.

İşte bir zamanların yıldız isminin düştüğü bu durum ünlü komedyen Şahan Gökbakar 'ın da oldukça dikkatini çekti. Twitter adresinde İdiz 'in yaşadıklarına değinen Gökbakar, 'Nurseli İdiz 'e acıyıp, onu ayıplayıp çeşitli sıfatların altına sokacağımıza, rehabilite olabileceği bir çatının altına sokmalıyız ' ifadesini kullandı.

Attığı bir diğer tweet 'de ise devlet yetkililerine seslenen Gökbakar, 'Ramazan ayinin anlamına yakışan budur. Bu konu, büyük devletimizin yetkili kişi veya kişilerine nacizane bir ricamdır… ' diye ekledi.

Bugün twitter'da hakkında yüzlerce destek tweet'i atılan Nurseli İdiz ise “Çökmemiş olmak için daha ne yapmak gerek bilmiyorum” diyerek tepkisini gösterdi. İdiz, “10 ay önce dizi çektim. 'Koca Sinan ' oyununda oynadım. Şimdi film çekiyorum. Sonra tekrar Tiyatro Kedi 'nin oyununda rol alacağım. Benim bipolar diye hastalığım var. Bu tetiklendiği zaman beni alkolü kötü kullanmaya yöneltebiliyor. Moralim bozuksa, ya da bir şeye takıldıysam gidiyorsun 2 gün boyunca içiyorsun, sonra 1-2 ay hiç içmeyebiliyorsun. Bu değişik bir hastalık ama o gün ne çevremdeki birini rahatsız ettim, ne başka bir taşkınlık yaptım. Tek başıma içiyorum. Kovuldu dedikleri Sesil Otel 'in sahibi Hüsran benim arkadaşım, 'Gel biraz toparlan öyle gidersin ' dedi. Ne otelden kovulması, taksiyle gitmek de istemedim. Her zaman Kamil Koç 'la yolculuk yapıyorum. Niye 1500 TL vereyim de taksiyle döneyim?” dedi.

İdiz 'in kaldığı Sesil Otel 'in sahibi Hüsran Akıllıoğlu 'ysa, “Nurseli benim kaç yıllık arkadaşım, devamlı müşterim olarak da kalacaktır. Otelden kovuldu yalanını ortaya atanları şiddetle kınıyorum. Ödediği para da ortadadır. Çekimi olduğu için kendisi ayrıldı. Nurseli gibi bir hanımefendiye çok ayıp edildi. Nurseli Hanım alkol aldığında da dengesini çok iyi bilir” diye konuştu.İşte ünlülerin Nurseli İdiz'e destek mesajları!

Erol KÖSE ?@drerolkose Nurseli idizi alkolik olarak lanse edip bir sanatçiyi yerden yere vuran zihniyeti kiniyorum.Ailesine sesleniyorum lutfen rehabilitasyona!

Armağan ÇAĞLAYAN Nurseli İdiz çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insandır. Linç etmeyelim ve yargılamayalım.

Şahan GÖKBAKAR Nurseli İdiz'e acıyıp, onu ayıplayıp çeşitli sıfatların altına sokacağımıza, rehabilite olabileceği bir çatının altına sokmalıyız...

Ayşe ÖZYILMAZEL Nurseli İdiz haberi sabah sabah içimi yaktı. Of.

Cem DAVRAN Nurseli'ye yardım ediyoruz diye birkaç rezil program, mal bulmuş mağribi gibi konuya dalacaktır.

Nedim SABAN Nurseli İdiz talihsiz olabilir ama ona acıyan zavallılara acımak lazım. Nurseli'nin yeteneği,kültürü ve güzelliği halen kıskanılasıdır.

Seren FOSFOROĞLU
Yine söylüyorum Nurseli İdiz çok kıymetli bir oyuncudur ve çok iyi bir insandır. Böyle değerlere sahip çıkmak gerekir!

Özgür ARAS Gazetede okuduğum Nurseli İdiz haberi içimi acıttı. Bilemeyiz kim ne yaşıyor ne derdi var. Sadece yargılarız biz