İşte Türkiye'nin En İyi Mankenleri

Türkiye’nin en iyi mankeni seçilen “Esra Serim” Çin de yapılacak Miss Model of the World Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye 'nin en iyi mankenleri dün akşam Ayhan Gülmez (opdedik) ile Esra Sönmezer'in sunduğu ve Sheraton Maslak İstanbul Oteli 'nde düzenlenen yarışma da belli oldu. Bu yıl 24. düzenlenen Miss Model of Turkey 2012 – Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması 'nda Ankaralı Manken “Esra Serim” kraliçe olurken, birinci nedime Antalyalı Manken “Yağmur Ayaz” ikinci nedime, İzmirli model “Şeyma Şener” üçüncü nedime, İstanbullu model “Hazal Akın”, dördüncü nedime de İstanbullu model “Hilal Uzun” oldu.

Sunuculuğunu “Ayhan Güngör” (Hopdedik Ayhan) ve ” Esra Sönmezer”in yaptığı gece de sahneye “Umut Akyürek” ve “Reyhan Karaca” da şarkılarıyla yarışmaya renk kattılar.

26 modelin yarıştığı Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması 'nda kraliçe seçilen Ankaralı model “Esra Serim” kasım ayında Çin 'de yapılacak 24.Miss Model of the World (Dünya Kraliçesi Yarışması) 'nda Türkiye yi temsil edecek.İkinci model “Yağmur Ayaz”da, Arnavutluk 'ta düzenlenecek “Miss Globe Yarışması”nda Türkiye yi temsil edecek.