Ayşe Özyılmazel'in Nurseli İdiz Gözyaşları

Nurseli İdiz’in Çeşme’deki yürek burkan görüntüleri Ayşe Özyılmazel’i gözyaşlarına boğdu.

Biz zamanlar Türkiye'nin en ünlü isimlerinden olan Nurseli İdiz'in Çeşme'deki görüntüleri magazin dünyasında oldukça ses getirdi. Alkol ve borç batağına saplandığı iddia edilen İdiz 'in kaldığı otelden de atıldığı öne sürüldü.

ÖZYILMAZEL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
İşte Nurseli İdiz'in Son günlerde yaşadığı bu acıklı hikayesi Ayşe Özyılmazel'i de oldukça etkiledi. Sunuculuğunu yaptığı programda Nurseli İdiz'in görüntülerinin ekrana gelmesiyle duygusal anlar yaşayan Özyılmazel gözyaşlarına boğuldu.

'ŞU KADININ HALİNE BAK'

Görüntüler ardından Nurseli İdiz’in filmleri aratmayan görüntüleri hakkında konuşan Özyılmazel, İdiz’in neler yaşadığını bilmediklerini söyleyerek, ünlü isim hakkında yapılan ‘Nurseli İdiz çöktü’ haberlerine ateş püskürdü. Bu tarz haberlerden nefret ettiğini söyleyen Özyılmazel, ‘Bu kadın acaba ne yaşadı. Ne biliyorsunuz? Ben bu tarz haberlere üzülüyorum arkadaşım’ dedi. ‘Şu hale bak Özgür. Şu kadının haline bak’ diyerek devam eden Özyılmazel, ‘Şu fotoğrafları koyuyorlar utanmadan. Ben çok üzülüyorum. İnsanların böyle olmasını istemiyorum’ şeklinde konuştu.