Yazın En Görkemli Partisinde Moda Şöleni Yaşanacak

Türkiye’nin ilk ve tek dijital moda ve yaşam dergisi Evo’s Angels, 12 Temmuz akşamı Kuruçeşme Club Mojito’da düzenlenecek yaza merhaba partisinde adeta moda şöleni yaşatacak

Bu yıl 2. kez gerçekleşecek olan “Evo 's Angels Yaza Merhaba Partisi” ne, ünlü modacıların katılımları ile hazırlanan karma defile damga vuracak. Gece, Türkiye 'nin en büyük karma defilesine sahne olacak.

Kareografisi Ayça Kuru 'ya emanet edilen karma defilede; Duygu Çavdar “Dün Dönümü”, Nihal Burakgazi “Kimlik”, Ali Aslanoğlu “Misterio”, Seda&Selin İyison “Atölye Cadde”, Sevda Uçman “ Bire Yolculuk” ve Figen Üntürk “ Shadow&Trance” adlı kreasyonları ile yer alacak. Defilede ayrıca Kayra Prodüksiyon 'dan Ayhan Kara ve ekibi yer alacak.

Elif Ece Uzun ve Best Model Samet Sırmalı 'nın sunuculuğunu yapacağı partide, Evo 's Angels Dergisi ve Kırmızı Türk haber portalı tarafından ortaklaşa düzenlenen “Dijital Dünyanın En 'leri” ödül töreni ve salsa gösterilerinden, perküsyon showlara kadar birçok sürpriz ile, unutulmaz bir gece yaşanacak.