'Benim Rakibim Nefsimdir'

Fox TV'de Gülay Özdem'in sunumuyla yayınlanan Fox Gece'nin yenilenen formatının ilk konuğu Astrolojinin Kraliçesi Nuray Sayarı'ydı.

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı Beyaz Mucizeler isimli kitabını 'Sırtını güneşe çevirip gölgelerinden gayrı bir şey göremeyen kişilerce 'sağlığıma, aileme, işime, evliliğime, şöhretime ve tüm başarılarıma' kastedilerek büyü yapılmak istendi! Ama ben 'Evren'in bir parçası olduğumu hiç unutmadım. Kalbimi hep Allah'ın nuru ile aydınlattığım için birileri beni 'karanlık'la yok etmeye çalıştıkça, ben 'içimdeki sonsuz kaynakla ve ışıkla' güçlendim. Ve bu kitap ortaya çıktı. ' diyerek anlatan Nuray Sayarı; ekim ayında çıkaracağı yeni kitabının da müjdesini verdi.

BENİM RAKİBİM NEFSİMDİR

Tek rakibinin kendi nefsinin olduğunu berlirten Sayarı, 'Arkamdan konuşanlara çok teşekkür ediyorum. Benimle uğraşmasalar, egoları ve nefisleri müsaade etmediği için daha iyi yerlerde olamıyorlar. Önde olduğum için arkamdan konuşanları göremiyorum. Eğer bir gün arkaya düşersem onları görebilirim. ' dedi.
Burçları yorumlayan Astrolojinin Kraliçesi, bu sene en uyumlu ve uyumsuz burçların sorulması üzerine:
Koç - Koç : İlişkileri bu sene çok çekişmeli geçti.
Akrep - Kova :Bir araya gelmesinler.
Aslan - Balık : Su ateşi söndürür. Kesinlikle bir araya gelmesinler.İlişkileri önce bir hararetle başlar, su ateşi söndürü ama söndürmeden önce gürletir. Bitişler kötü sözcüklerle olabilir, yıpratır.
Oğlak - Terazi : Mümkün oldukça rekabetten kaçınsınlar. Özellikle oğlan kadını ile bir aradaysanız sizi lastik top gibi duvara fırlatabilir. Saygı çerçevesinde ve özverili bir ilişki yaşamaya özen göstersinler. Dedi.

YIL SONUNA KADAR NELERE DİKKAT ETMELİYİZ

Gülay Özdem'in yeni yıla kadar en çok kimler, hangi burçlar nelere dikkat etmeliler sorusuna ise, ünlü astrolog; 'Koçlar iletişim ve ilişki konusunda risk altında olacaklar, bu konuda çok dikkatli ve seçici olsunlar. Düşünmeden ve tartlamdan yeni dostluklara ve ilişkilere başlamasınlar. İkizler kararsızlıklarından dolayı muzderip olabilirler. Yengeçler ise geçmişle uğraşmasınlar. Kovalar kesinlikle ve kesinlikle korkularından arınsınlar. Kova erkeklerinin maskelerini atmaları, kadınlarının ise korkularını bırakmaları gerekir ' diyerek cevapladı.

KOVA BURCU AKIL BURCUDUR.

Kova burcunun akıl burcu olduğunu da belirten ve bir anısını anlatan Sayarı, 'Hangi burcun akıl hastalığına yakalanma riski daha fazla diye bir araştırma yapıyordum. O dönem Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi rahmetli Yıldırım Aktuna'nın yanına gittim. Aman hocam bana yardım edin dedim. Yaptığımız araştırmanın sonucunda
kovalar ve ikizler çıktı. Akıl bir çizgidedir. O çizginin kıymetini bilmek gerekir. İnancımızı ve maneviyatımızı doğru kullanmamız lazım ' dedi.

HERKESİN YILDIZI YÜKSEK VE PARLAKTIR

Yıldız düşünlüğü diye bir şeyin olmadığını da belirten Nuray Sayarı, 'Hiçbir bireyin yıldızı düşük değildir. Yıldızımız düşmez. Enerjimiz düşer. Biz bunu yıldızım çok düşük nazara geliyorum diye yorumlarsak, bunu söyleye söyleye bilinç altımızda bu galip gelir. Herkesin yıldızı yüksek ve parlaktır. ' diyerek açıkladı.