Ayşe Özyılmazel Sosyal Medyada Olay Oldu

Alişan'la birlikte 'Ayşe ile Alişan' isimli programa başlayan Ayşe Özyılmazel'e sosyal medyada tepki yağıyor.

Star TV ekranlarında Alişan'la birlikte 'Ayşe ile Alişan' isimli programa başlayan Ayşe Özyılmazel genelde olumsuz tweet'lerle Trending Topic (TT) listesine girdi.

Aşye Özyılmazel'in sunuculuğunu beğenmeyen ve programda boş boş konuştuğunu savunan twitter kullanıcıları Özyılmazel'e tepki gösterdi.

İşte o tweetlerden bazıları:

@zuhalyalcin Star tv seyrediyorum ve Ayşe Özyılmazel e inanamıyorum IQ gerçekten çok düşük aslında şaşkınlığım hala Ali Tarana galiba erkekler tuhaf:(

@nedimsaban Star TV'nin A/ B'ye hitap edeceğiz diyerek, Ayşe Özyılmazel/Alişan'a kadar düşmesi, toplumumuzda hedeflerin ne çabuk sapacağını gösteriyor

@AbideTugceMit Ayşe Özyılmazel'i bir mekik içinde uzayın sonsuz derinliklerine göndersek ve dönüşü olmasa o pis suratını görmesek, gazetelerde yer açılsa..

@alicanteee Suç Ayşe Özyılmazel'de değil, şuç onun annesi ile babasını tanıştıranda.

@ElizNora Ayşe Özyılmazel ve Alişan sağolsun :) sayelerinde Sarp Apak'ın Altın Kelebekteki sunumu unutuldu :)

@Sean_Paul_VIP Oha Ayşe Özyılmazel'in programı mı başlamış?!! Ölelim o zaman.

@onlygrgr Alişan şimdi başını duvarlara vuruyor nereden çıktı şu Ayşe Özyılmazel karşıma' diye

@meralzgn Ayşe Özyılmazel'i izledikten sonra Esra Ceyhan'ı özlediğimi farkettim! .Allahını seven üstüme buzlu su atsın.

@Fusunsmail Ayşe Özyılmazel ve bacakları program yapıyor. Makyajsız gündelikçi havasında. Kawasaki ve popülerlik herşey demekki.

@melzozkan Şu Ayşe Özyılmazel ne lanet bir kadın,ne sahtekar ne çirkin milletin de işi gücü yok ablayı tartışıyor kim ya kim bu kadın yani

@10urErsen Ayşe özyılmazel ne işe yarıyor? Ne iş yapıyor da Star ona yayın kuşağı emanet ediyor? Hem de alişanla birlikte... Lüzumsuz insanlar.

@Halil_Calik TV'de program yapmak iyi kötü samimi bir yan ister. Olmayınca olmuyor işte Ayşe Özyılmazel zorlamasan? Hakikaten bıktık.

@pinar_krc
Bülent Ersoy:bir korist kız vardı,ne oldu ona? Ayşe Özyılmazel: Ne vardı efendim? BE:Korist, AÖ: Ne demek o? piii buda Neco'nun kızı.

@Zulumdul Ayşe Özyılmazel'in suçu yok, onu okuyan, onu takip eden, onu izleyenlerde tüm suç. bu işler arz talep meselesi, eşek pazarında eşek satılır.

@Pinarkrkci Allah'ım, Ayşe Özyılmazel'le mi sınıyosun? yapma nolur yapma.

@nrglklc Ayşe Özyılmazel nekadar gereksiz boş beleş itici sevimsiz kawasaki bi kadın ya imha etsin şunu biri..

@facee_to_facee Ayşe Özyılmazel kızım bas gitt !!! bırak sen bu işi yol yakınken.Milletin gözünde eksilerdesin.Alişan da yanında olmakla büyük hata yaptı.

@LeeLiwiu Ayşe Özyılmazel'e televizyon programı yaptıranda asıl suç! Ne birikimi, ne bilgisi, ne görgüsü var. Bomboş konuşmayı biliyor anca.

@thenaylon alişan ve ayşe özyılmazel'i ikili yapmak kimin aklına gelmişse derhal bu işleri bırakmasnı tavsiye ediyorum.sabah şekeri yerine sabah kabusu

@tulayozarslan Ayşe Özyılmazel programı çok kötü sunuyorsun.. bırak canım herkes işini yapsın!

@iremaktulga Ne b.ka yaradığı belli olmayan Ayşe Özyılmazel'i de ABD'ye satsak olmaz mı acep? Yazar desem değil, sunucu desem kel alaka, bir soyadı uzun!