Nurseli İdiz: Hayatımı kaydırıyorlar

Nurseli İdiz, akol alıp otel müşterileriyle tartıştığı haberi hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu, yapılan haberleri yalanlayarak 'Kime rahatsızlık vermişim ki. Haberi yapan kişiler de bana sordular söyledim. Hatta otel yetkililerinin adını verdim, 'konuşun' dedim. Yine her şeyi mahvediyorlar.

Bunları yazarak hayatımı kaydırıyorlar. Bana aynı lafların edilmesinden bıktım. Beni Alaçatı 'da 20 kez çekmişlerdir arkadaşlarım, çocuklarımla. Hiçbirini yayınlamayıp bunu yayınladılar” dedi.

Nurseli İdiz: Hayatımı kaydırıyorlar

Alaçatı 'dan İstanbul 'a gitmek için taksiciyle pazarlık yaptığı ama cebinde para olmadığı iddialarına ise İdiz “500 TL 'ye İstanbul 'a gider mi hiç? Bir kere orada yanlış var. Bin 500 TL 'den aşağıya gider mi o taksi?” diye konuştu.Haberde yer alan iki kişinin koluna girip otele götürmesi hakkında ise İdiz ”Hem alkolün etkisinden hem de belimin rahatsısızlığından dolayı muhabir arkadaşlar koluma girerek yardım etti” diye açıkladı.

Bugün twitter 'da hakkında yüzlerce destek tweet 'i atılan Nurseli İdiz ise biopolar bozukluk rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır tedavi gördüğünü belirtmiş ve “Bu hastalık tetiklendiğinde, kafayı bir şeye taktığımda kötü alkol kullanımına neden olabiliyor.Yapacak bir şey yok. Bazen 2 gün boyunca sürekli içiyorum ya da aylarca içkiyi ağzıma sürmüyorum” diyerek rahatsızlığının aslında kesin bir tedavisinin olmadığına vurgu yapmıştı.