Mustafa Ceceli Boğaz'da 'Es'ti Geçti

İstanbullular yazın keyfini Turkcell Kuruçeşme Arena'da devam eden BKM'nin yaz konserleri ile sürüyor. Önceki akşam sahnenin sahibi Mustafa Ceceli’ydi. Boğazın ışıkları altında hayranlarıyla buluşan Ceceli, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Son zamanların en sevilen şarkılarında n olan “Es” adlı şarkısıyla konsere başlayan sanatçı, Turkcell Kuruçeşme Arena'da romantizm rüzgarı estirirken, repertuarında bulunan hareketli şarkılarıyla da izleyicileri coşturdu.

“Aman” parçasıyla konserine devam eden Ceceli, şarkının bitiminde “Bu şarkı bir Sezen Aksu şarkısı. Uzun yıllar bu sahnede çaldım, şimdi onun şarkılarını söylüyorum. Kendisine çok büyük alkış ve teşekkür rica ediyorum. O olmasaydı buralara gelemezdim” diyerek sanatçıya olan sevgisini dile getirdi.

Konserine bir Kayahan bestesi olan “Sensiz Olmaz Ki “ ile devam eden Mustafa Ceceli Arena 'da “ Şarkı”, “Limon “Çiçekleri” ve “Hata” ile herkesi coşturdu.

Ceceli 'ye Sevgi Seli

Turkcell Kuruçeşme Arena 'yı dolduran hayranları, sahne önünde açtıkları “Bizimki fanlıktan çok daha öte, yanındayız hayat nereden 'Es'erse ' yazılı pankartlar ile sanatçıya olan sevgilerini dile getirdiler. Bir ara darbukayı da eline alan Mustafa Ceceli, darbuka solosu ile büyük alkış aldı.

Konserin 2.bölümünde söylenen “Dön”, “Tenlerin Seçimi”, “Hastalıkta Sağlıkta”, “Eksik” parçaları ile Mustafa Ceceli, Boğaz duygusal anlara ev sahipliği yaptı.

Eşsiz manzaralı konser mekanında “Gel De Sen” parçasını konser anında kliplendiren sanatçı, “Unutamam” ve “Es” parçaları ile biss yaptı. Mustafa Ceceli, konserine gelen hayranlarına “Burada bağıra çağıra şarkı söylediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” sözleriyle geceyi noktaladı.

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Ceceli, sahne performansı, şarkıları ve eşsiz yorumuyla yazın en güzel konserlerinden birine imza attı. Konseri dinlemeye gelenler arasında Mustafa Ceceli'nin annesi Ayşe Ceceli, babası Bekir Ceceli 'de vardı.

Turkcell Kuruçeşme Arena'da 31 Temmuz Salı günü Gnctrkcll Açıkhava Sinema Festivali'nde 'Vahşiler ' filmi ve 4 Ağustos Cumartesi akşamı ise Troya sahnelenecek.