Yarışmayla İlgili Bilgiler Veriyor

Çin’in İç Moğolistan özerk bölgesinde yer alan Ordos kentinde bulunan Miss Turkey 2012 güzelimiz Açalya Samyeli Danoğlu, geçen hafta başlayan kampla ilgili tüm izlenimlerini Facebook’tan paylaşıyor

Önceki gün düzenlenen muhteşem bir törenle açılışı yapılan Miss World 'de yarışan Açalya, Facebook sayfasında yarışmayla ilgili bilgiler veriyor, kamp programı, kampta yaşadıklarını anlatıyor, yarışmaya katılan diğer ülke kızlarıyla birlikte çektirdiği fotoğraflarını, etkinlikler ve törenlerden izlenimleri takipçilerine aktarıyor, duygularını paylaşıyor.

Açalya Multimedia güzelliğinde iddialı
Facebook adresini etkin bir şekilde kullanan güzelimizin takipçileri de gün geçtikçe artıyor. Şimdiden 6000 'e yaklaşan takipçi sayısının çok daha yüksek rakamlara ulaşağı aşikar. Sosyal medyayı en iyi kullanan güzelin finallerde doğrudan yarışacak olması da bu konuda Açalya 'yı bir adım öne çıkarıyor. Açalya 'ya destek olmak içinfacebook.com/MissWorldTurkey adresine girerek “beğen”meniz yeterli. Miss World 'de 7 'fast track' yarışması denilen, alt başlıkta yarışmalar düzenleniyor. Bu yarışmaları kazananlar, finalde doğrudan yarışıyor.