Sertab Erener Bodrum’da Hayranlarıyla Buluşacak

Pal Fm’in Medya Sponsorluğunda Bodrum Palmarina’da Bkm Organizasyonuyla gerçekleşen Palmarina Yazz Konserleri’nde bu haftasonu sıra açılışı yapan Anadolu Ateşi’nin ardından Türkiye’nin en güçlü kadın vokallerinden Sertab Erener’de.

Konserlerinde her zaman yaz aylarını çok sevdiğini dile getiren, ben yaz insanıyım diyen Sertab Erener, yazın en sıcak günlerinden birinde Bodrum 'da hayranlarıyla buluşacak. Eski ve yeni parçalarından oluşacak repertuar ile hayranlarının yine çok konuşacağı bir performansa imza atacak.

Türk Sanat Müziği albümü ile de sevenlerinden tam not alan Erener, 28 Temmuz Cumartesi akşamı tüm güzelliği ve zerafetiyle Bodrum Palmarina 'yı büyüleyecek.

PALMARİNA YAZZ KONSERLERİ'NİN AÇILIŞINDA ANADOLU ATEŞİ'Nİ REHA MUHTAR İKİZLERİYLE İZLEDİ; ROMALI PERİHAN OBJEKTİFLERLE HASRET GİDERDİ.

Geçtiğimiz haftasonu Anadolu Ateşini ağırlayan mekanın konukları Reha Muhtar, Romalı Perihan, Neslihan Yargıcı ve Behzat Gerçeker 'di.

Uzun süredir kameralar önünde olmayan ve objektifleri özlediği her halinden belli olan Romali Perihan bol bol fotoğraf çektirdi. Reha Muhtar 'da gösteriyi ikizleri ile en ön sıradan izledi.

Palmarina 'daki etkinlikler bu hafta Sertab Erener ile devam edecek.