“Miss Model Of Turkey' İstanbul'da Seçiliyor

Final galası 28 Temmuz Cumartesi gecesi yapılacak yarışmasının kamp programı önceki gün Maslak Sheraton Otel’inin ev sahipliğindebaşladı…

“Mıss Model Of The World – Dünya Mankenler Kraliçesi” Uluslararası Mankenlik Yarışması 'nın, bu yıl, 24.sü Kasım 2012 'de beş kıta 'dan 60 Manken ve Foto Model 'in katılımı ile geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Çin Halk Cumhuriyeti 'nde gerçekleştirilecektir.

Bu her iki Uluslararası Yarışmada Ülkemizi temsil edecek olan manken ve foto modeller, 21 – 28 Temmuz 2012 tarihleri arasında, İSTANBUL-MASLAK – Sheraton Otel' de gerçekleştirilecek 24'ncü “Mıss Model Of Turkey – 24'nci Türkiye Mankenler Kraliçesi” Yarışmasında, seçkin davetlilerin huzuru 'nda “büyük jüri” tarafından seçilecektir.

“Miss Model of Turkey” yarışmasının programı 21 Temmuz 2012 cumartesi gününden başlayarak,1 hafta boyunca, çok cazip etkinliklerle İstanbul da 'da Maslak Sheraton Otel 'inin ev sahipliğinde devam edecektir.

Yarışmanın final (GALA) sı 28 Temmuz 2012 Cumartesi gecesi saat 21.30 'da İstanbul-Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilecektir.

Gala gecesinde sahneye ünlü Türk Pop Müziği Sanatçısı Reyhan Karaca,Tuğba Özay ve Ece Gürsel çıkacak ayrıca Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek 'te şarkıları ile geceye renk katacaktır.

Yarışmada dereceye girecek modeller başta Çin 'de yapılacak “Miss Model of the World” yarışması olmak üzere çeşitli uluslar arası yarışmalarda Türkiye ' yi temsil etme şansına kavuşacaklardır.