Beylikdüzü'nde Mustafa Ceceli Konseri

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Mustafa Ceceli, sahne aldığı Beylikdüzü’nde ilçeyi adeta salladı. Yediden yetmişe milyonların gönlünde taht kuran Ceceli’yi izlemeye gelen hayranları Etkinlik Alanı’na sığmadılar.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerde, bu kez Türk Pop Müziği 'nin dev ismi Mustafa Ceceli Beylikdüzü 'nde sevenleriyle buluştu. Beylikdüzü 'ndeki muhteşem kalabalığa olan hayranlığını gizlemeyen ünlü sanatçı, kendisine, sevenleriyle buluşma fırsatı sunduğu için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 'a teşekkür etti.

Mustafa Ceceli 'nin söylediği şarkılara binlerce hayranı da eşlik etti. Şarkı söylemenin yanında bateri ve darbukadaki hünerlerini de gösteren Ceceli, sempatik tavırlarıyla da sevenlerinin kalbindeki tahtını sağlamlaştırdı.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sahneye çıkarak Beylikdüzü halkı adına ünlü sanatçıya çiçek verdi. Başkan Uzun, Mustafa Ceceli 'yi sevdiklerini ve Beylikdüzü 'nde onu ağırlamaktan memnunluk duyduklarını ifade etti. 'Ramazan Beylikdüzü 'nde yaşanır ' sloganı çerçevesinde ramazanın tüm güzelliklerini ilçede yaşatmak istediklerini dile getiren Başkan Uzun, sokak iftarları, konserler ve diğer etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini dile getirdi.

Konseri AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Ali Gençbay, Efrahim Yeşil, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu başkanları da izledi.