Okan Canbolat'tan Haluk Leven açıklaması

Genç manken Okan Canbolat, hemşehrisi olan ünlü sanatcı Haluk Levent’in neden kötü gösterilmeye çalışıldığına bir anlam veremediğini söyledi.

Haluk Levent gibi değerli bir sanatçı ile aynı mahallede doğmanın gurunu yaşadığını söyleyen genç manken Okan Canbolat,Haluk Levent'in gösterildiği gibi birisi olmadığını ifade ederek;"Amcam Ali Canbolat Karataş ceza evinde yatarken ziyaret etmişti" dedi.

Canbolat,Haluk Levent'in Kıbrıs'ta gözaltına alınıp,kelepçe vurulması olayına çok üzüldüğünü,Haluk Levent gibi ödüllü,dev bir isme haksızlık yapıldığını ifade etti.

Okan Canbolat,“Türkiye'de milyonlarca hayranı olan Türkiye'yi tüm dünyada temsil eden bir sanatçıya,'bu kadar da yapılmaz bence' dedirtiyor adama, borçlu olabilir ama göz altına alınırken çekiştirilek götürülmesi çok acı verici”diye konuştu

Haluk Levent’in üzerine çok gidildiğini söyleyen genç manken Canbolat, bu kadar üzerine gelinmesine anlam vermediğini belirtti.

Canbolat ;” Bir sanatçı neden bu kadar dibe çekilmeye çalışılıyor.Ölünce mi değerini bileceğiz? Haluk Levent ve onun gibi değerlere hayattayken destek olmamız lazım.Hatalar yapmış olabilir ama bu insan neticede ülkesini çok seviyor” ifadelerini kullandı.

Genç manken Canbolat, babası Süleyman Canbolat’ın gazetedeki köşe yazısında Haluk Levent’e destek çıkılmasını istediğini belirten bir yazı yazdığını bildirerek;"Yaptıkları hataları bende desteklemiyorum ama düşene tekme atanı da sevmiyorum” diye sözlerini noktaladı .

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.