Seda Üren Elite Müzik Çatısı Altına Girdi

Müzik sektörüne yön vermek üzere kolları sıvayan ve sektöre hızlı bir giriş yapan Elite Müzik Yapım’ın yeni üyesi, ‘Aşkın Kimyası’ adlı albümü ile Seda Üren oldu

Elite Müzik Yapım ' in Yönetim Kurulu Başkanı genç yapımcı Duygu Göktaş ile Seda Üren imzalarını atarken, Göktaş 'Önemli sanatçıları bünyemize katarak 2012 yılı Nisan ayında sektöre merhaba dedik. Bu güne kadar bünyemize katılan tüm sanatçılarımız kendi branşları için özel isimler. Seda Üren ' in de aramıza katılmasıyla büyümesini sürdüren ailemiz, sadece başarıları ile konuşulacak işler üreterek sektöre yön verecektir ' diyerek iddialı olduklarını ifade etti.

Türk pop müziğinin güzel ve güçlü kadın vokallerinden Seda Üren yeni albümü “Aşkın Kimyası” nı Elite Müzik Yapım markası ile yayınlayacak. Üç eserin yer aldığı yapımda, Albümle aynı ismi taşıyan “Aşkın Kimyası” nın söz ve müziği Son dönemlerin dikkat çeken yeteneklerinden Murat Güneş 'e ait. Söz ve müziği Yıldız Tilbe 'ye ait olan “Tamam mı Devam mı?” isimli şarkı ise albümün ikinci hit çalışması olarak öne çıkıyor.

Müzikseverleri bu albümde bir de sürpriz bekliyor.

Bir döneme damgasını vuran romantik hitlerden “Devlerin Aşkı” 16 yıl aradan Sonra Seda Üner 'in yorumuyla yeniden hayat buluyor.

Aranjörlüğünü Suat Aydoğan 'ın üstlendiği albümün ilk video klibi starların yönetmeni Tamer Aydoğdu tarafından “Aşkın Kimyası” isimli çıkış şarkısına çekildi. 30 kişilik bir ekiple gerçekleşen çekimler, Auto Plato Stüdyolarında tamamlandı.