Portekiz Çetesi İş Başında !

Bjk’nın Portekzli futbolcusu Simao, bayan arkadaşı ile görüntülenince, kardeşi ile birlikte gazetecilerin üzerine saldırdı !

Beşiktaşspor kulübünün Portekizli futbolcusu Simao, kız arkadaşı ve Simao 'nun erkek kardeşi önceki gün İstinye Park 'da objektiflerimize takıldı. Masa restorana geçen Simao, yanında erkek kardeşi karşısında ise kız arkadaşı oturup birlikte kahve içip sohbet etmeye başladılar. Simao, gazetecileri görünce, restoranın müdürüne gazetecilerin görüntü almaması için uyarıda bulundu.

Restoran 'ın görevli garsonları, gazetecilere, “Simao fotoğrafının çekilmesini istemiyor” diyerek uyarıda bulundular. Gazetecilerin, görüntü aldığını gören Simao, önce kafasını sagğa, sola saklayarak gizlenmeye çalıştı. Ardından, el kol işareti yaparak restoran içerisinde gazetecilere bağırmaya başladı. Bu sırada yanında oturan 20 'li yaşlardaki Simanon erkek kardeşi yerinden fırlayarak gazetecilerin üzierine koşmaya başladı. Gazetecilerin yanına gelen Simao 'nun erkek kardeşi, görüntü alan gazetecinin fotoğraf makinasını tutarak bağırmaya başladı. Bu esnada, Simao 'da yerinden fırlayarak gazetecilerin yanına geldi. Olayın büyüyeceğini gören Masa restorantın müdürü hemen olay yerine gelerek Simao ile gazetecilerin arasına girdi. Simao 'yu ve kardeşi görevliler yerlerine oturturken, olayı şaşkınlıkla izleyen diğer müşteriler ise, “Gerçekten bunlar Portekiz çetesi imiş. Portekiz çetesi iş başında.” dediler.