Türk Dizilerine Ve Başbakana Canlı Yayında Övgüler Yağdırdı

Oğlu Alican Ağaoğlu’nun kendisinden habersiz aldığı yarış teknesini (offshore) parçalatmasıyla manşetleri süsleyen Ali Ağaoğlu Türk dizilerine ve Başbakan Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

SKY Türk ekranlarında yayınlanan 'Ceo Club ' programına konuk olan Ali Ağaoğlu Mütekabiliyet yasasının cari açığın finansmanında kaynak olacağını söyledi. Özellikle Körfez ülkelerinin bu yasayı yakından takip ettiğini dile getiren Ağaoğlu ' Daha yasa çıkmadan 220 milyon dolar yurtdışına satış gerçekleştirdik. Ve bunun bir kısım ödemesini aldık. ' diye konuştu.

TÜRK DİZİLERİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Başbakan Erdoğan'ın körfez ülkelerinde çok sevilmesi ve Türkiye'yi tanıtmasının körfez ülkelerinde Türkiye'ye karşı bir ilgi başlattığını kaydeden Ağaoğlu, Türk dizilerinin de Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunduğunu söyledi. Körfez ülkelerinde yayınlanan Türk dizilerine övgüler yağdıran Ağaoğlu 'Türk dizileri bugün komşu ülkelerde yayınlandığı zaman sokakta hayat bile duruyor. Türkiye'nin tanıtıma ve sevilmesine inanılmaz katkı sağladılar. Turizm Bakanlığı'nın yüzlerce milyon dolarlık bütçeleriyle yapamadıklarını o dizler, para alarak Türkiye'nin imajına inanılmaz katkı sağlıyorlar. Ben olsam o bütçeyi bu tür dizilere katkı olarak verirdim ' diye konuştu.

CANLI YAYINDA BÜYÜK TAAHHÜT

Ağaoğlu canlı yayında, yasanın çıkmasıyla birlikte sadece 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye'ye 2 milyar doların üzerinde bir kaynağı getirebilenlerinin de taahhüdünü verdi.

BEYAZ GAZETE