Göğsünü Açan Madonna'yla Dalga Geçti

Sezen Aksu, Açıkhava'da stand-up yaptı. İlginç bir sutyen takan Minik Serçe, İstanbul konserinde göğsünü açan Madonna'yla dalga geçti

Sezen Aksu, uzun bir aradan sonra hayranlarıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda buluştu. Minik Serçe, konseri boyunca hem seyirciyle bol bol sohbet etti hem de kendisini izlemeye gelen konuklarını sahnede de ağırladı. Gecenin sürpriz ismi ise geçtiğimiz günlerde sahnelere geri dönen Nilüfer oldu.

Sezen Aksu bir ara Türkiye konserinde göğsünün ucunu gösteren Madonna'yı diline doladı. Özel yaptırdığı sutyeni sahnede takan Minik Serçe, 'Bu bir protatif. Bunu geliştirip ucundan su ya da süt fışkırtanını hazırlayacağız. Bizim Madonna'dan neyimiz eksik ' diyerek espri yapınca seyirciler kahkaha krizine girdi.

BERABER YAŞLANALIM
Sezen Aksu'nun sahneye davet ettiği Nilüfer, büyük alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Aksu, 'Sen hastalanınca kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi. Allah seni bize bağışladı. Allah bize birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da ' diye takıldığı yakın dostuyla 'Sen Ağlama ' ve 'Geri Dön ' şarkılarını birlikte seslendirdi.