Banu Alkan'dan Gülben Ergen'i Kızdıracak Açıklama

Afrodit Banu Alkan, selülitleriyle olay olan Gülben Ergen için "Hiçbir zaman mayolu güzel bir resim veremedi" dedi. Alkan, canlı yayında özel hayatına dair de samimi açıklamalarda bulundu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Ayşe ile Alişan programına konuk olan Afrodit Banu Alkan, sanatçı Gülben Ergen 'i çok kızdıracak bir açıklamada bulundu. Şarkıcı Hadise'ye dava açacağını söyleyen Alkan, erkeklerin de kadınların da hayran olduğu oyuncu Beren Saat'i beğenmediğini söyledi. Banu Alkan, programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda da bulundu.

Güzel oyuncu Beren Saat için, 'Kadın gibi kadın değil. Gözleri güzel, iyi oyuncu ama boylu poslu değil ' diyen Banu Alkan Gülben Ergen'i de çok kızdıracak. Gülben Ergen'in hiçbir zaman mayolu güzel bir resim veremediğini savunarak, 'Her zaman yatarak ya da kaçamak resimler vermiştir. Ama gümbür gümbür yürüyen mayolu bir resmi olmadı ' dedi.

'BENDE SELÜLİT YOK '

Hiç selüliti olmadığını söyleyen Alkan, 'Çünkü ben kilo aldığım zaman her yerimden alan bir insanım. Çok denizde yüzen bir insan olduğum için de selülitim olmayabilir. Kadınlara deniz suyunu tavsiye ediyorum ' şeklinde konuştu.

BANU ALKAN'A GÖRE YENİ JÖN KİM?

Banu Alkan oyuncu Burak Özçivit'e olan hayranlığını ise şu sözlerle anlattı:

'Muhteşem Malkoçoğlu filmleri geliyor. Çok mutlu oldum adına. çok tatlı bir bebek o. Türk sineması bana göre iyi bir jön kazandı. '

'VÜCUDUMUN ÜSTÜNE VÜCUT TANIMIYORUM '


Banu Alkan, kilolu olduğunu söyleyenlere de iddialı bir cevap verdi: 'Ben küçücük, dünyanın en güzel göbeğine sahibim. Hakikaten vücudumun üstüne bir vücut tanımıyorum. 10 yıl daha Afrodit olarak kalmak istiyorum. '

Afrodit, Sezen Aksu kadar güzel şarkı yazabildiğini de söyledi.

'MURAT TAŞDEMİR BENİ ALDATTI '


Eski aşkı Murat Taşdemir 'e şarkı yazdığını söyleyen Banu Alkan, 'Murat Taşdemir beni aldattı. Bunu Murat 'ın yeğeni söyledi bana, ben anlamamıştım. Sonra döndü bana ama bir şeyler bitince bitiyor. Ama deliler gibi sevdim. Muhrteşem bir 14 yıl geçirdim. Adam gibi adamdır ' diye konuştu.

'ŞİMDİKİ AKLIM OLSA GÜRBÜZ BEY'DEN BİR ÇOCUK, MURAT'TAN DÖRT ÇOCUK YAPARDIM '

12 tane yeğeni olduğunu söyleyen Afrodit, 'Yeğenlerimin hepsini ben büyüttüm. Yeğenim Cengizhan bana annelik duygusunu tattırdı ve ikk defa doğurmadığıma üzülmüyorum. 6 yıldır bir dakikam ayrı geçmiyor, ondan da az çalışıyorum ' dedi.

'Şimdiki aklım olsa 5-6 tane doğurmuştum ' diyen Banu Alkan, 'Hele bir de o kadar sevdiğim adamlarla beraberken. Gürbüz Bey 'den bir tane, Murat 'tan dört tane yapardım ' şeklinde konuştu. Alkan neden çocuk yapamadığını ise şöyle anlattı: 'Çok yoğundum. Şöhret böyle bir şey. Şu film bitsin, bu film bitsin derken olmadı. '

Alkan 'ın yeğeni Cengizhan da stüdyoya geldi.