Küçük Sırlar Ve Suskunlar Ekibi Düğünde Buluştu

Aslı Enver-Birkan Sokullu çifti, önceki akşam Bahçeköy’de bir mekanda kıyılan nikahla dünya evine girdi. Çifti, mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadı.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk 'ün kıydığı nikahta çiftin şahitliğini, Tim 's Productions 'ın sahibi Timur Savcı 'yla Ayşe Barım yaptı.

Özlem Süer imzalı gelinliğinin içinde parıldayan Aslı Enver 'le Birkan Sokullu 'nun mutluluğuna yaklaşık 300 kişi ortak oldu.

Sokullu, diz çökme yerine bağdaş kurarak evlenme teklif ettiğini açıklarken, çift, balayı için Tayland 'ın Phuket Adası 'nı seçti.

Küçük Sırlar Ve Suskunlar Ekibi Düğünde BuluştuKüçük Sırlar Ve Suskunlar Ekibi Düğünde BuluştuKüçük Sırlar Ve Suskunlar Ekibi Düğünde BuluştuKüçük Sırlar Ve Suskunlar Ekibi Düğünde Buluştu

Ve düğünden notlar: Aslı Enver 'in 'Suskunlar ' dizisinden rol arkadaşı Murat Yıldırım, düğüne eşi Burçin Terzioğlu 'yla katıldı. İkili, arkadaşlarına boy boy çocuk dileğinde bulundu.

Sevgilisi Ceylan Çapa 'yla düğüne gelen Burak Özçivit, henüz evliliği konuşmadıklarını söyledi.

Merve Boluğur 'sa nikaha geç kaldı. Oyuncu, “Gelin çiçeğini kaçırdım ama inşallah ayakkabının altına adımı yazmışlardır” dedi.