Emrah İle Kan Bağımız Yok

TVEM ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, Özge Bent'in yapımcılığını üstlendiği, Elif Güvendik Nayman ve Fisun Fırat'ın menüleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatan yemek programı Elifnağme'ye konuk olan Yaşar İpek gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Emrah ile hiç karşı karşıya geldiniz mi?
Uzun zamandır tartışılan konuya açıklık getiren Yaşar İpek, 'Bir iki kere karşılaştık mekanı hemen terk etti. Benim olduğum yerde o olamaz ve o mekanı terk eder. Bizim hiçbir kan bağımız yok! Bunu 10 yıldır söylüyorum. Kan bağımız yok!!!

Adını dahi duymak istemediğim bir arkadaş o. 9 yaşından beri Emrah ile görüşmüyoruz. Bu konudan gerçekten sıkıldım. Hiç kendisinden haberim olmaz. Ne yer ne içer? Nasıl yaşar? Ne yapar ne eder? Saten kimsenin de haberi yok.

Kan bağımız yok!!!
Özellikle eski gazeteciler her şeyi biliyor. Ona babam bir emek verdi.

Emrah'ın kariyeri hakkında ilk kez konuştu.
'Baktığınızda 90'lı yıllardan sonra kariyerinde bir ilerleme yok. Benim albümüm 650 bin sattığında o 25 bin sattı. Allah işini gücünü rast getirsin hepimizin. Onla beni hiç yan yana gördünüz mü? Ülkeyi terk ettiler. O problemlerden dolayı. Dünya ailem biliyor onların hatasını bize karşı. Ben artık sıkıldım bu adamdan konuşmaktan ona prim sağlıyor.

Ben artık öyle görüyorum. Herkes kendi işine gücüne yapsın. Allah akıl fikir versin. Kendisi ile asla barışmam mümkün değil. Kırgın değilim. Küskün değilim. Ben sevdiğim insana, dostuma kızarım ve küserim. Kızacağım insanın bana kızabileceğini bilmeliyim. '

Emrah'ın oynadığı dizi ve filmlerle ilgili;
'O dönem çektiği filmler halen bizim üstümüzde, filmleri rahmetli babam yapmış. Şirkete bir dönüş olsun diye televizyonlara yayınlanması için bedava veriyorum yine almıyorlar. O zaman çekmişler. Zamanında yapılmış içersinde mesaj olmayan ciddi filmler değildi. ' dedi.