Anıl: Merve Emeğe Saygısızlık Yapıyor

Survivor adasında elendikten sonra yarışma hakkındaki iddialarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Merve Büyüksaraç'a tepkiler çığ gibi artıyor.

Survivor adasındaki başarılı performansıyla yarışma boyunca adından sıkça söz ettiren Anıl, yarışma sonrası ilk kez kameralar karşısına geçti. Annesiyle adadaki buluşma anının ekranlara gelmesiyle duygusal anlar yaşan Anıl, gözyaşlarına boğuldu. Programın ilerleyen dakikalarında Merve Büyüksaraç 'ın iddiaları hakkında da konuşan Anıl, 'Merve gündemde kalmak istiyor ' dedi.

'ONLARDAN HABER ALAMIYORDUM '

Survivor adasındaki Ünlüler-Gönüllüler yarışmasından sonra ilk kez kameralar karşısına çıkan Anıl, yarışmaya katılabilme şansını yakaladığı için kendini çok şanslı hissettiğini söyledi. Survivor adasında annesiyle buluşma anının ekranlara gelmesiyle ada günlerine geri dönen Anıl, duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Anıl görüntüler ardından 'Annemden ve babamdan ayrı kalmam benim için çok zordu. İlk defa uzun bir süre onlardan ayrı kaldım. Onlar beni görüyordu ama ben onlardan haber alamıyordum ' şeklinde konuştu.

'MERVE GÜNDEMDE KALMAK İSTİYOR '
Programın ilerleyen dakikalarında Survivor adasında yarışmacılara yemek verildiğini öne sürerek gündeme gelen Merve Büyüksaraç 'ın iddiaları hakkında da konuşan Anıl, 'Onun söyledikleri doğru değil. Gündemde kalmak için yalan söylüyor ' dedi. Yarışmanın teması gereği aç kalınması gerektiğini de sözlerine ekleyen Anıl, 'Merve Büyüksaraç emeğe saygısızlık yapıyor ' diye ekledi. Merve Büyüksaraç 'ın kendisi hakkında ortaya attığı 'torpilli ' iddiaları hakkında da konuşan Anıl, o iddialara 'Ben torpilli olsam dört elemeye girmezdim. Elemelerde ben yedeğe alınmıştım. Yarışma öncesi Acun Medya 'dan kimseyle tanışmıyordum ' diyerek cevap verdi.