Ünlü İşadamından Veliahtına Muhteşem Sünnet Düğünü

Anadolu Yakası’nda eğlence ve lezzet markası olan Bizbize’nin yaratıcısı İşadamı Mehmet Aşkın, oğlu Taner için görkemli bir sünnet düğünü yaptı.

Anadolu Yakası 'nda eğlence ve lezzet markası olan Bizbize 'nin yaratıcısı İşadamı Mehmet Aşkın, oğlu Taner için görkemli bir sünnet düğünü yaptı. 8 Temmuz Pazar günü, ailesinin sahibi olduğu Viaport bölgesindeki ünlü Tanay Konakları 'nın havuz başında gerçekleşen düğüne, Aşkın Ailesi 'nin yakın çevresinden 200 davetli katıldı

Yıldızlar Geçidi…

Organizasyonunu Hülya Wedding firmasının yaptığı ve adeta “yok”ların olmadığı düğünde, Anadolu Yakası 'nın yıldız sanatçıları da bir bir sahne aldı. Özellikle Bizbize 'de uzun yıllar sahne alan Jale 'nin iki saat süren performansı görülmeye değerdi. Geceye Jale'nin yanısıra, Türk Müzigi'nin başarılı yorumcusu Aslı Hünel, Aykut, TRT sanatçısı ve 'Akşam Sefası ' programının solisti Nuster Yılmaz, sahne performanslarıyla renk kattılar...

Nuran Sultan 'dan göbek şov...


Gecenin bir başka sürprizi ise prenslerin, prenseslerin dansözü Nuran Sultan oldu. Ünlü magazinci Nurcan Sabur tarafından Taner Aşkın 'a sünnet düğünü hediyesi olarak getirtilen Nuran Sultan, konukları adeta büyüledi.

Jale Devri Çocukları…


Caddebostan Bizbize 'nin fasıl ekibi ile başlayan geceye damgasını vuran bir başka olay ise, gecede Jale dahil olmak üzere, pek çok misafir sanatçıya provasız olmasına rağmen mükkemmel bir şekilde eşlik eden orkestra oldu. İsmi Jale 'nin hayranları tarafından “Jale Devri Çocukları” olarak verilen orkestra, aralıksız olarak tam 3 saat boyunca sanatçılara eşlik etti.
Babaanne ve dededen 5 'i bir yerde…

Gecede torunlarının adeta üzerlerine titreyen babaanne Ayla Aşkın ile dede Taner Aşkın, torunları Taner 'e birer 5 'i bir yerde altın taktılar. Diğer konukların da takı yağmuruna tuttuğu Taner Aşkın bu durumdan sıkıldıysa da, bunu pek fazla belli etmemeye çalıştı.

Progmanına başlamadan önce gazeteci dostlarının yanına gelen Jale, Kadıköy Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Canan Toprakkaya, Jale Bekar, Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Yayın Koordinatörü Esin Sabur, Av. Hüsnü Babalık, Av. İrem Toprakkaya, Kadir Toprakkaya ile poz verdi.