Eski Meslektaşı Hakkında Öyle Bir İtirafta Bulundu Ki...

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, eski meslektaşı Güntekin Onay hakkında öyle bir itirafta bulundu ki...

Habertürk ekranlarında yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu Burası HaftaSonu programına konuk olan sunucu Burcu Esmersoy, eski meslektaşı Güntekin Onay ile ilgili bir itirafta bulundu.

'Başarı için sürekli çalışmak lazım ve gerçekten disiplinli olmak lazım ' diyen Esmersoy, 'Ben disipline çok inanıyorum. En önemli özelliklerimden bir tanesi de odur. Toplantı kaçtaysa öncesinde oradayımdır. Galiba canlı yayın insanı eğitiyor ' dedi.

'GÜNTEKİN ONAY'IN BU HUYUNU HİÇ SEVMEM '


Kendisini bu konuda eğiten kişinin Güntekin Onay olduğunu belirten Burcu Esmersoy, 'Güntekin o kadar ilginç bir karakter ki... çok rahat biri aslında, işini çok iyi yaptığı için de rahat. Bizim 10 dakika önceden yerimizde olmamız tabi işi bilmiyor oluşumuzdan değil, bu başka bir ruh hali. Ekrana ilk çıkmaya başladığımda örnek aldığım isim Güntekin Onay'dı. Araştırmacılığıyla, her şeyi biliyor olmasıyla çok saygınlık kazanmış bir insan. Ama Güntekin'in bir huyunu sevmiyordum. O da Güntekin 'in yayına gelip gelmeyeceği hiçbir zaman belli değildi. Bültene 10 dakika var, Güntekin şirkette yok. Tabi hepimiz hazır bir şekilde bekliyoruz ama spiker masasına gitmiyoruz ki, Güntekin gelirse ayıp olmasın diye. Spiker masasına en yakın yerde titreyerek Güntekin gelecek mi, gelmeyecek mi diye bekleriz. Ve Güntekin gerçekten o bültene gelir. Ama yönetmen Son 3 sayarken gelir. Yönetmenlerin de en sevmediği spiker, sunucu modelidir o. Yönetmen 3-2-1 der, Güntekin gelir, anonsa başlar gayet rahat bir şekilde. Onu yaşatmak istemediğim için gecikmem ' şeklinde konuştu.

Esmersoy'un bu sözleri üzerine Talu, 'Acun da rahattır tabi biliyorsun. O aşmış bir rahatlıkta ' dedi.

Buna karşılık Esmersoy da, 'Bugüne kadar geciktiğinin yayına yansıdığını görmedim ' açıklamasında bulundu. BEYAZ GAZETE