Seda Sayan'a Canlı Yayında 'Beliniz Kaç' Testi

Seda Sayan katıldığı bir televizyon programında belinin ölçüsünü aldırdı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programının bugünkü konuğu televizyon ekranlarının sevilen ismi Seda Sayan oldu. Yaptırdığı botokslar hakkında konuşan Seda Sayan, ince belli bir kadın olduğunu da belirterek program sunucularına belini ölçtürdü.

Gazetelerde çıkan 'estetik yaptırdı ' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Seda Sayan, 'Botoksu hepimiz yaptırıyoruz ama estetik ameliyatlar çok daha farklı. Estetik ameliyat olanın bir süre ortadan kaybolması gerekir. Benim hiç ortadan kaybolduğumu gördünüz mü? ' dedi. Yapılan haberlerle kendisine biyonik kadın imajı çizildiğini belirten Seda Sayan, geçirdiği ameliyatları kamuoyuyla paylaştığını kaydetti.

Programın ilerleyen dakikalarında bir dergiye çektirdiği fotoğraflar için photoshop denildiğini belirten Seda Sayan, 'Bakın bunu Türk halkına söylemek istiyorum. Benim belim çok incedir. Belini inceltmiş dediler. Yuh!… Şimdi burada ölçeceğiz ' şeklinde konuştu. Bu açıklama ardından program sunucularının yardımıyla belini ölçtüren Seda Sayan, 'Neredeyse 90 60 90 'ım ' diyerek devam etti.